Ha a náci németek nyerik a 2. világháborút szövetségeseivel, akkor most lenne bevándorló kérdés Európában?
Figyelt kérdés
Én úgy képzelem el ezt, hogy fél Afrikát kiirtották volna, és német kolónia lepte volna el. A nyugati fehér ember pedig nem került volna a kihalás szélére. Tehát semmilyen bevándorló kérdés nem lenne.2015. jún. 22. 12:35
2/15 A kérdező kommentje:
Ez mitől troll kérdés? Ez egy nagyon komoly dolog.
2015. jún. 22. 12:47
3/15 anonim válasza:
Nem, ez egy komolytalan hülyeség, de fölösleges is válaszolgatni, mert úgy sem él meg hosszú időt a kérdésed...
4/15 anonim válasza:
afrikába nem mentek volna, de szerintem egész európát kiirtották volna, hivatkozva arra, hogy ők a felsőbbrendű faj.
5/15 anonim válasza:
Nem lenne, maximum rabszolgák lennének. (forrás: Mein Kampf)
6/15 anonim válasza:
Ha nyertek volna, akkor is valószínű, hogy a nem nácik ezt nem nézték volna tétlenül, és az elmúlt 70 év során újabb és újabb háborúk robbantak volna ki, amíg végül legyőzték volna őket. Az valószínűtlen, hogy még most is a náci birodalom létezhetne, hiszen az egész világ ellen nem tudtak volna hosszú távon harcolni.
7/15 anonim válasza:
A németek sza/rtak bele Afrikába, őket az Urálig terjedő nagy orosz, Kelet- és Közép-Európa síksága érdekelte őket.
8/15 anonim válasza:
A nácik a magyarokat sem tartották árja fajnak,így valszeg ma te sem írtad volna ki ezt a blőd kérdést.
9/15 anonim válasza:
8-as vagyok
Na látom,a kis nácik akcióba lendültek lepontozósdi területen :D
10/15 anonim válasza:
"Na látom,a kis nácik akcióba lendültek lepontozósdi területen :D"
Tőlük ez dicséret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!