Mikor lesz ennek a világot uraló háttérhatalonak vége? A pénz által uralják a nemzetek gazdaságait és soha vissza nem fizethető hitelek államadósságok keretében rabszolgaláncon tartják az országokat.
először is: nem vagyunk "szélsőségesek" (szokjatok már le erről a szóról), csupán szorult belénk némi nemzeti öntudat és nem tekintünk mindent ténynek, amit az RTL klub vagy a 444 híresztel
másodszor: azért szeretünk rá hivatkozni mert egy megbízható hírforrás és sajnos kevés ilyen van
harmadszor: miért is nem lepődtem meg azon, hogy semmilyen érdemi cáfolat nem érkezett, csak további gúnyolódás, mocskolódás? :)
1. Hát persze, ha ti mondjátok biztosan úgy van. Ha ettől jobban érzitek magatokat, hívhatjuk nemzeti öntudatnak is. Tudod ha hápog mint egy kacsa, stb.
2. Igen tudjuk, az a megbízható hírforrás ami egyezik a mesevilágotokkal. Ha pl. a 444 minden nap lehozna 4-5 mindenkihibáscsakénvagyokhelikopter témájú cikket, akkor az lenne a megbízható hírforrás.
3. Szélsőségeseket, jaj bocsánat nemzeti öntudatosokat győzködni olyan mint disznóval birkózni a sárban.
"mert egy megbízható hírforrás"
Hehe, ezen jot rohogtem, ez volt a nap poenja, koszi :)
khm. Egyfolytában azt emlegeted hogy nem érdemes veklünk vitatkozni. inkább veletek nem. "szélsőjobberek vagyunk"
lol. Sose voltam az. A Jobbik sem az. De nektek ez az egyszerű tény nem jut el az agyatokig (már ha van nektek ilyen) nemzeti és radikálisan semmi köze a szélsőjobboldaésághoz. Ezt is folyton a háttérhatalom sulykolja hogy ebben a baloldal jobboldal szélsőjobboldal kategóriában gondolkodjon az ember. Nektek ezen kívül semmi sem létezik. Aki pedig a dobozon kívül gondolkodik és látj azt ami egyre nyilvánvalóbb a világban az szedjen gyógyszert lol
Szedtek ti elég altatót. Megél belőle gyógyszer lobbitok. Az említett források Drábik János és társai pedig számtalan fórumon megtalálhatóak, ennek semmi köze kuruczhoz, csak éppen az is lehozta.
ifjú padavanok, ébredjetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!