Erre vajon harap a nyugat?
Általában kisebb dolgokat is felfújnak hála a médiának, de vajon itt megpróbál közbeszólni az EU? Vagy Oroszországgal úgy van mint eddig, hogy nem kakaskodik?
Melegként én elcsodálkozok azon, hogy a sok agresszív ellentüntető hogyan keménykedik, és verekedik.
Ha ennyire kemények, miért nem mennek Kelet-Ukrajnába a szakadárok ellen harcolni? Mert ott valaki vissza is "ütne"?
Szánalmas az, aki képes csak azért felutazni a fővárosba (Mo.n is), hogy köpködhessen a kordon mögül, meg az is, aki csak ezért megy oda, meg rendet bontani.
Ezek a "vagányok" voltak szerintem az elsők, akik kibújtak a sorozás alól, akik bujkáltak a postás elől, nehogy át kelljen venni a sorozólevelet!
De tényleg. Ha ennyire nagy ukránok, erkölcsösek, és nem riadnak vissza a rendőröktől sem, mi a francnak nem mentek a melegfelvonulás helyett Donyeckbe vagy Luganszkba? Ott megmutathatnák, mennyire "kemény csávók", ott nem a békés tömegre kell rátámadni, hanem valódi ellenfélre. Gondolom ez már nem tetszene nekik.
Nem is értem, ha a melegfelvonulás zavarja őket, ami az ő életüket semmiben sem befolyásolja, akkor a szakadárok és az orosz katonák a SAJÁT országukban MIÉRT NEM? Pedig ha Donyeck és Luganszk tartomány leszakad, Ukrajna végleg lehúzhatja a rolót, mert az ipar jelentős része és a GDP pont ebben a 2 megyében van! De nyilván az államcsőd kismiska a melegfelvonuláshoz képest.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!