Szerintetek a népszaporulatnak nem a jobb életet kéne jelentenie a rosszabb helyett? Ha csak józan ésszel gondolkodunk
Ha belegondolsz, minél több ember termel kaját, akkor minél több lesz, gyorsabban termelik és több lesz a termés
de ahogy a világ fejlődik pont fordítva megy el ez a dolog, a technológia inkább csak gazdagítja a gazdagokat akik azt sem tudják, mit csináljanak a pénzükkel, és porba tiporja esélyt sem adva a dolgozni akaróknak mint pl afrikába ami megy
Miért nem lehet, általánosan segítenie egy nagyon jó létben lévő országnak a rossz létben lévőt, és nem is azzal, hogy pénzt ad neki, hanem olyan tevékenységeket ajánl amit el tud végezni, és profitra tesz vele szert..
Pl éhezésnek alapból nem kéne gondnak lennie sehol, mert a technológia lehetővé teszi, hogy vízhez jussunk, meg kaját termesszünk akkor is mikor az időjárás nem kedvez..de ez csak egy példa volt a sok közül
Kérdező, nagyon aranyos vagy, látom szereted a hasonlatokat :P
Igazán lírai.
Kit érdekelnek amúgy a túl gazdagok.
Ha nem tudod jól megfogni a témát akkor a saját életeddel törődj.
Hogy élvezd azt amiben vagy.
És miért kell azt leírnod hogy nem voltál soha anyagilag eleresztve?
Nem érdekel mások anyagi helyzete.
Nem bántásból írom!
Csak így fogalmazok, sajnos. Ez van.
Nem tudtam végig olvasni teljesen mert a pénzügyekhez nem értek, sajnos untat a téma, nekem a férjem kezeli pont ezért.
Amúgy teljesen megértelek, érthető minden amit leírtál és teljesen normálisan írtad.
De te akkor félre értesz kicsit, mert persze hogy számít a helyzeted! És igen emberek működtetik az országokat de egy kicsit túl sok szó esett a pénz meglétéről és nem létéről és úgy beszélsz róla mintha minden dolog alapja ez lenne.
Mivel látod ez inkább lelki állapottól függ, azt szoktam mondani a Földön élünk nem pedig valami paradicsomban, és ha mindenki gazdag lenne akkor sem lenne boldogság mert amíg lelkileg nincs rendben egy ember addig max csak hülyeségekre költ.
18as
Én lelkileg bizonyos szempontból nem érzem teljesen rendben magam, de pénzzel mindig nagyon óvatosan bántam, még ha volt is..de nem érzem különösebben különlegesnek magam e téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!