Ezzel a módszerrel megoldódna a szegény országok étkeztetési problémája? Vajon sikerült megtalálnom a megoldást az éhínség ellen? Mi a véleményetek?
Tudom kicsit furcsán fog hangzani amit írok, és megkérem, hogy ne vegyétek trollkodásnak, és nem akarok vele rosszat sem.
De képzeljétek el, hogy mi van azokon a helyeken, ahol több 10 millióan éheznek, és naponta több 10 ezren halnak meg. A megoldás lehet nem tűnik humánusnak, és ezért kérem, hogy legyetek toleránsak, és olvassátok végig, ha nem tetszik, akkor is.
Az ötletem az, hogy ezekben a szegényebb országokban az emberek nem járnának jobban, ha megennék egymást? Ha van 100 ember, és nincs kaja, akkor inkább haljon meg csak 80, mint 100. Azaz ha így is, úgy is meghalnának, akkor nem lenne jobb, hogy mondjuk a halálukkal megmentsenek embereket? Nincs sok hús rajtuk, tudom, de ami van, az is megmentheti az éhező embertársaikat, illetve a különböző részeket fel is lehetne használni. A csontból, bőrből hangszereket, ékszereket csinálhatnának, melyeket eladhatnának a fejlettebb országok lakóinak. A hajból kötelet készíthetnének, a belső szerveket pedig oda adnák a gyerekeknek, hogy ők kapják a tápanyag dúsabb szerveket. Nem kéne éhezniük. Nem kénem meghalniuk. Élhetnének a társaik önfeláldozásából, több 10 ezer gyermeket menthetnének meg ezzel. Illetve kevesebben is lennének emiatt, tehát az ételhez többen hozzájuthatnának. Javulna az életszínvonal, lennének hangszereik, köteleik, és nem éheznének. Mennyi felhasználható dolog megy kárba, pedig hasznosíthatnák őket. És nem lenne gond a hulla elhelyezésével a későbbiekben, nem lenne annyi rothadó tetem. A lakóhelyek tiszták lennének, az emberek jóllakottak, nem lenne akkora zsúfoltság, és nem menne kárba semmi.
Most hogy elolvastátok, nagyon kérem ne gondoljátok trollkodásnak, ez csupán egy ötlet, mellyel ételt adhatunk a szegényebb országban élőknek. Amennyiben nem tartjátok jó ötletnek, megértem, lehet nem is az, én csak kíváncsi vagyok, hogy valóban jobb lenne-e így az életszínvonaluk.
Én inkább azt javasolnám hogy ott építsenek ki mezőgazdaságot , ha mondjuk ott sivatag van , akkor takarékos öntöző rendszert , és tudom hogy ehhez nagyon sok pénz kell . A szegényebb országokba az embereket nem az éhínség viszi el hanem a járvány (mert éheznek )és gondolom senki nem enne meg szívesen egy ebolás embert .
Még a háborúk is nagyon sok embert felemészt .
Nem is a pénz, hanem a szakemberek hiánya gátolja a fejlődést.
Egy jó mérnök a szemétből is épít akármit.
A pénz, mint az élelmiszer nem egyenletesen van elosztva ! A világ ELITJE a felső tízezrek, az emberiség 10% zsebében van az összes pénzmennyiség 90%-a, akár immateriális javak formájában. Ők minden ételt megvesznek és a felét kidobják.
A maradék 90% emberiség mély szegénységben él, nekik alig 10%-a van a világ pénzéből, ők éheznek és szegényebb országokban éhen is halnak
Akár lehetne halottakat fogyasztani, de az emberiség vezetői, kormányok nem akarják megengedni, emrt akkor rákapnak az emberhúsra és félnek, hogy a végén őket is megennék és ők uralkodni akarnak továbra is
A megoldás az lenne, ha az olajpénzesek nem sportautókra költenék, hanem a saját országukban fektetnék be a pénzt. (mezőgazdaság, turizmus) Persze ha nem azon munkálkodnának, hogy miként irtsák ki a rivális törzset, több turista menne a biztonságosabb országba.
Az éhezőket pedig nem értem: miért "csinálnak" annyi gyereket oda, a semmibe?
Tonnaszám dobálnak ki ételt a gazdagabb országokban a nagy áruházláncok. Ők pedig azt mondják, inkább kidobjuk, minthogy odaadjuk ingyen.
#26: "Az élelmiszer láncok akár oda is adnák a romlott kaját..."
Akkor rögtön kikiáltanák őket rasszista imperialistáknak, akik állatokként tekintenek az éhező afrikaiakra. Nem mellesleg a kidobott ételek jó része nem romlott, csak éppen lejárt szavidejű, de voltaképp fogyasztásra alkalmas.
"Egy kevéske biztos lenne rajtuk, illetve csontlevest még készíthetnének."
Atya ég! XD
Azért hülyén jönne ki, amikor a nagyi mondaná az unokának, hogy milyen kis ennivaló! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!