Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Amerika megküzdött azért...

Amerika megküzdött azért amije van. Egyet értesz ezzel?

Figyelt kérdés

Amerika teljes mértékben megküzdött a saját földjéért, a saját igazáért, mindenért amije van. Bárki bármit mond, ők a legélelmesebbek ezen a Földön. Nem csoda, hogy a Föld legbefolyásosabb nemzete. Ők maguk tették azzá, akik szidják őket, azok csak irigyek, hogy nem arra a földre születtek. Ugyanaz mint itt Magyarországon, ott is apáik vére folyt azért a földért, minden egyes négyzetmérföldért megküzdöttek, indiánokkal, franciákkal, stb. Kiharcolták maguknak a független saját nemzetet, az Amerikai Egyesült Államokat. Miért kell őket utálni?

https://www.youtube.com/watch?v=p5mmFPyDK_8 < ez a zene pedig a képekkel mindent elmond, amit leírtam. Cáfoljátok meg. Nem csoda, hogy minden amerikai büszke arra, hogy Amerikában született, és amerikai állampolgár. Miért bántja őket mindenki?

2015. máj. 2. 22:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 Rubicon87 ***** válasza:
5%
Még most is fosztogat minket? Wow? Komolyan, és a rendszerváltás után kezdte?? ÚÚ Egyéb ökörség?
2015. máj. 3. 17:59
 52/64 anonim ***** válasza:
12%

Szerinted a Nato , Eu csak támogat minket ???

Az Eu többet elvesz mint ad , és a NATO is ugyan ezt csinálja .

2015. máj. 3. 18:56
 53/64 electroman75 ***** válasza:
70%
Vedd a fáradságot és nézd meg Oliver Stone Amerika elhallgatott történelme című sorozatot. Remélem kicsit felnyitja a szemed. Habár kétlem....
2015. máj. 3. 19:15
 54/64 Rubicon87 ***** válasza:
5%

"ma 18:56"

Jah értem már, szerinted gáz ha egy szövetségben nem csak kapunk hanem adnunk is kell. Így már "értem" :D

2015. máj. 3. 21:16
 55/64 Rubicon87 ***** válasza:
4%

"ma 19:15"

Te pedig vedd a fáradságot és nyiss fel pár kibeba**ott könyvet, mert képzeld, nem minden Oliver Stone és nem mindent Youtube videókból kell tanulni.

2015. máj. 3. 21:17
 56/64 anonim ***** válasza:
68%

Az Eu többet elvesz mint ad , és a NATO is ugyan ezt csinálja .

Úgy érzem hogy ebben a mondatban elég jól beleírtam mindent . És én nem azt írtam hogy az a baj hogy befizetünk bármit is !

Az a gond hogy TÖBBET ELVESZ MIND AD , ezt én lopásnak/fosztogatásnak nevezem , de szerintem ezt a rablás fajtát te teljesen korrekt befizetésnek nevezed (:

2015. máj. 3. 22:41
 57/64 anonim ***** válasza:
80%

Műszaki felsőoktatási intézményben sok extrém fazonnal, csodabogárral találkoztam, de te kérdező nagyon nem illesz a képbe.

Nem vagy te 30-as műszaki, csak egy tizenéves troll.

Nem trollságod, hanem a többi Válaszadó szórakoztatására még kiegészítem a USA bűnlajstromát:

1) Harcra buzdítás, ígérgetés után cserbenhagyás.

1956 magyarok,

1991 kurdok (Öbölháború)

2)Bolond, hazug vallási szektákat szabadít a világra. A Szcientlógia Egyház, Jehova T., prasnya Krisna amerikai központú üzleti vállalkozások szórják szellemi mérgüket szerte a világban.

-----

A mellékelt videó képei nagyrészt a polgárháborúból származnak. Sok 48-as magyar harcolt, halt az Északiak oldalán.

Tudtad-e kis troll, az északi hadsereg titkos levelezését magyar honvédtisztek intézték. A parancsokat magyar nyelvre fordították, úgy bízták a futárokra. Ha a déliek el is fogtak egy-egy futárt, csak vakarták a fejüket. Ha a levél megérkezett, egy másik honvéd tiszt vissza fordította angolra.

Nélkülük talán még ma is dúlna a polgárháború.

2015. máj. 4. 00:46
 58/64 Rubicon87 ***** válasza:
4%

"Nélkülük talán még ma is dúlna a polgárháború"

Azért ez a mondat az ostobaság újabb lépcsőjét jelenti.

"Sok 48-as magyar harcolt, halt az Északiak oldalán"

Harcolt igen, de nem olyan sok mint gondoljuk, persze ebből is biztos valami okosságot akarsz kihozni, de valahogy nem jön össze.

"Bolond, hazug vallási szektákat szabadít a világra. A Szcientlógia Egyház, Jehova T., prasnya Krisna amerikai központú üzleti vállalkozások szórják szellemi mérgüket szerte a világban."

Tényleg?? Ha méreg akkor te miért veszed be? Jah hogy nem hiszel bennük? Akkor mi a probléma? Bocs hogy vallásszabadság van.

Egyszerű vagy te is mint a faék, egy kis troll.

2015. máj. 4. 10:19
 59/64 anonim ***** válasza:
95%

Miért bántja őket mindenki?

Bocs kérdező de ezt elírtad !

Miért bánt mindenkit ő ?

Szerintem ez így lenne helyes ...

2015. máj. 4. 16:38
 60/64 anonim ***** válasza:
91%
Csak szerintem provokatív kicsit maga a kérdès??
2015. máj. 5. 08:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!