Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Amerika megküzdött azért...

Amerika megküzdött azért amije van. Egyet értesz ezzel?

Figyelt kérdés

Amerika teljes mértékben megküzdött a saját földjéért, a saját igazáért, mindenért amije van. Bárki bármit mond, ők a legélelmesebbek ezen a Földön. Nem csoda, hogy a Föld legbefolyásosabb nemzete. Ők maguk tették azzá, akik szidják őket, azok csak irigyek, hogy nem arra a földre születtek. Ugyanaz mint itt Magyarországon, ott is apáik vére folyt azért a földért, minden egyes négyzetmérföldért megküzdöttek, indiánokkal, franciákkal, stb. Kiharcolták maguknak a független saját nemzetet, az Amerikai Egyesült Államokat. Miért kell őket utálni?

https://www.youtube.com/watch?v=p5mmFPyDK_8 < ez a zene pedig a képekkel mindent elmond, amit leírtam. Cáfoljátok meg. Nem csoda, hogy minden amerikai büszke arra, hogy Amerikában született, és amerikai állampolgár. Miért bántja őket mindenki?

2015. máj. 2. 22:40
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
43%

#7,9

Őket a nemzetközi szeretet hálózza be?

2015. máj. 2. 22:52
 12/64 anonim ***** válasza:
67%
Ne haragudj, életkorod, iskoláid? Kicsit csőlátású és tájékozatlan vagy...
2015. máj. 2. 22:54
 13/64 anonim ***** válasza:
79%
A honfogláláskor a magyarok senkit sem irtottak ki, sem besenyőkat sem másokat. Ha te ezt másképp tudod rúgd ki a történelem tanárod.
2015. máj. 2. 22:55
 14/64 A kérdező kommentje:
30 vagyok, műszaki területen, diplomás
 15/64 A kérdező kommentje:
És a tied mi?
 16/64 A kérdező kommentje:
Akkor hogy foglaltuk el a Kárpát-medencét? Átadták harc nélkül? :D
 17/64 anonim ***** válasza:
74%
A harc nem egyenlő a népirtással. Meg van a nyolc általánosod?
2015. máj. 2. 22:58
 18/64 anonim ***** válasza:
80%
Ha meg lenne neki nem írna ilyen marhaságokat.
2015. máj. 2. 22:58
 19/64 A kérdező kommentje:
Megírtam, mi van. Általában az aluliskolázottak szokták az észt osztani Amerikáról. Hol "népírt" az USA jelenleg? :D Mert én nem látom, hogy kiírtana bárkit is, harcol, az iszlám állam ellen, harcol a terrorizmus ellen (tudom, ti iszlámmániások az iszlámot tartjátok az egyetlen járható útnak, akik minket keresztényeket is kiírtanának).
2015. máj. 2. 23:00
 20/64 A kérdező kommentje:
Az iszlám állam nem írtja ki a saját népét? Észak-Korea nem írtja ki a saját népét? Őket nem utáljátok?
2015. máj. 2. 23:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!