Olaszország hogy hogy nem került a kommunisták karmai közé?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 21:30
2/21 A kérdező kommentje:
Magyarországon kelet vona? NEM! Mégis komcsi állam voltunk!
De szerintem én kérdezetm és nem ezt!
2015. ápr. 24. 21:46
3/21 anonim válasza:
Minket a Szovjetunió szabadított fel és szállt meg. Olaszországot pedig az amerikaiak.
4/21 anonim válasza:
5/21 anonim válasza:
Ja én meg azt hittem, hogy most kellett volna kommunista kormányt megszavaznia az olaszoknak.
6/21 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: nem a Szovjetunió "szabadította" föl.
7/21 anonim válasza:
Sztálin kifejezetten ráparancsolt az olasz kommunistákra, hogy fogják vissza magukat. Ez a nyugatiakkal kötött paktum része volt.
Az olaszoknál megerősödött a kommunizmus, az Alpok lábaihoz közel eső területeket a kommunista partizánok foglalták el.
8/21 anonim válasza:
Mielőtt pöntyögősen válaszolsz, hogy "mégpedig én kérdeztem fujj-fujj" azért ez középiskolai történelem anyag, szóval elvileg minden érettségizett ember tudja ezt, úgyhogy kérdező vegyél vissza kicsit az arcodból jó?
9/21 anonim válasza:
Úgy, hogy Olaszország és főleg Mussolini fasiszta volt.
10/21 A kérdező kommentje:
# 8
Mért mit csinálsz hülye gyerek?:D
Lenyomozod az IP címem és megversz? :D
2015. ápr. 25. 05:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!