Liberland-ot elfogják ismerni szerintetek?
Figyelt kérdés
Mármint az ENSZ, Szerbia és Horvátország2015. ápr. 18. 15:24
1/5 anonim válasza:
Van ott egyáltalán valami? Lakások, áram, net, egyéb infrastruktúra?
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Szerbia/Horvátország biztosan nem, mert valamelyik vagy mindkét ország területéből (nem tudom pontosan) szakadna ki Liberland.
Azt hiszem, nem él ember azon a területen.
3/5 qqqxxx válasza:
Tudomasom szerint "Liberland" terulete vmikor a Szerbia es Horvatorszag kozotti hatarvita targyat kepezte, viszont egy nagysagaban, es foleg jellegeben olyan jelntektelen teruletrol van szo, h sok eve nem is foglalkoznak mar ezzel a kerdessel egyik oldalon sem, tehat sztem nem lesz komolyabb visszhangja ilyen teren.
4/5 anonim válasza:
Béna cseh médiahekk az egész. Ha valaki tényleg odamenne komolyan "államalapítósdit" játszani, akkor a szerbek és a horvátok egyszerűen lezárnák a környéket, oszt annyi.
5/5 anonim válasza:
Ma azt hallotam a rádióban,hogy már több ezren igényelték a Liberland -i állampolgárságot!
Gondolom az államalapitó az állampolgárok után sem lépne a földjére a rengeteg taposóakna és a mészárlásokból hátrahagyott egyéb dolgok miatt,nem véletlen,hogy ekkora terület senki földje lett majd a cseh feltakarit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!