Mit szólnál hozzá ha egy nagyon karizmatikus nő lenne a világ ura?
Nem az a lányeg, hogy férfi, nő, vagy Gyalog kakukk, hanem hogy mi a programja, és hogyan akarja megvalósítani.
Ha a világ jobban megy senki se bánná.
Viszont az igaz, hogy egy ember, se férfi, se nő nem képes a világot uralni.
#20.: "Nekem tetszene. Persze csak ha latex ruhában lenne és az alattvalóinak elé kell járulni és meg kéne csókolni a tűsarkú cipőjét."
Amely erotikusan kandikálna ki hosszú hermelin- és sarkirókaprém palástja alól. Mmmhhh...
"Viccet félretéve, sztem semmi gond nem lenne ezzel. A történelem során már jópár nő bizonyította h a nők is képesek az uralkodásra, hódításra stb csak belőlük nyilván kevesebb volt."
Nyilván, mivel ebben a férfidominanciájú világban nem sok lapot osztottak a nőknek.
"Most persze az már más kérdés h se nő, se férfi kezében nem sokáig maradna egyben az egész Föld, mint birodalom"
Nem tudni. De ahogy fejlődik pl. a közlekedés és a híradástechnika, és könnyebb eljutni személyesen vagy a katonáknak vagy csak a parancsnak egyik helyről a másikra, annyival könnyebb egybentartani a birodalmat.
Mint írtam, az emberiség egységesülése egy vezetés alatt a javát szolgálná, úgyhogy ha jönnek a gyönyörű amazonok, akkor én nem fogok nekik ellenállni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!