Akik felvállalják a radikális nézeteiket mi a
véleményük az iszlám terrorizmusról?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a radikális nézeteket vallók általában támogatják az iszlám terrorizmust. Ha ez nincs így, elnézést, javítsatok ki. Ha így van, akkor milyen a viszonyuk azokkal a cselekedetekkel kapcsolatban, amikor keresztényeket ölnek meg, műkincseket rongálnak meg az iszlám nevében. Ezzel nem az iszlámot akarom minősíteni, csak nem tudok más közöset ezekben a szervezetekben.
Én továbbra sem értem, hogy mit lehet támogatni egy olyan szervezetben, aminek egyik célja Magyarország elfoglalása.
2015. ápr. 4. 08:33
22/28 anonim válasza:
Nem is magyarok támogatják őket! :D
Mit kell ezen olyan nagyon csodálkozni, hogy Magyarország el akarja foglalni őket?
A radikális muszlim nézeteket vallók támogatják az iszlám terrorizmust. A többi tojik rá, mind a náci, mind kommunista meg mind a tökömtudjami...
Ja és nem csak keresztényeket ölnek meg, a jordán MUSZLIM pilótát pedig élve elégették, s van a foglyuk között szunnita muszlim is. Ha valaki nem olyan állat mint ők, akkor ellenség vagy. Remélem te is felfogtad.
2015. ápr. 4. 19:13
23/28 anonim válasza:
*Magyarországot el akarják foglalni?
2015. ápr. 4. 19:14
24/28 anonim válasza:
Utolsónak: Egész Európát el akarják. Előkerültek olyan térképek, melyeken hazánk iszlám fennhatóság alatt szerepel.
A kérdezőnek: Nem felelek meg a kívánalmaidnak, mert nem vagyok radikális, de van véleményem. Nem csak az iszlám terrorizmusról, hanem általában a terrorizmusról. Felfoghatatlan Számomra, hogy miként képesek ezek a szervezetek normálisnak látszó embereket is megnyerni maguknak és a torz eszméiknek.
2015. ápr. 14. 07:51
25/28 anonim válasza:
5-vagyok, hihetetlen de még mindig kapok innen felbáborpdott privát üzeneteket, tisztáz ám, nem a terror szervezetet támogatom, hanem azt támogatnám, hogy az iszlám vallású embereknek legyen állama.. Ahogy a zsidók is létrehozták maguknak izraelt... De mondom, nem a belezős szemezöv kivégzös videólra gerjedek, mert látom sokaknak ez jön le abból amit írtam...
2015. ápr. 14. 12:26
26/28 anonim válasza:
Utolsó, az a baj, hogy az iszlám vallású emberek állama és az ISIS (iszlám állam nevű terrorszervezet) köszönő viszonyban sincsenek egymással. Nekünk, európaiaknak pedig sajnos fogalmunk sincs róla általában, hogy két külön dologról beszélünk. Nem az iszlám hittel volna baj, hanem azokkal a szélsőséges nézeteket valló rétegekkel, akik az iszlámot sajátosan értelmezve, annak nevében gyilkolnak.
2015. ápr. 14. 14:20
27/28 anonim válasza:
Ha nem lenne iszlám, akkor már nem tudnának valami nevében gyilkolni. Ha nem lenne iszlám, nem tudnák rávenni a többit, hogy robbantsa fel magát fiatalon egy metróban, mert úgyis a paradicsomba kerül 72 szűz nőcihez. Ugyanúgy félnének a haláltól mint a többi normális vallás hívei. A keresztények, buddhisták, zsidók, hinduknál miért nincsenek olyan csoportok amik a vállás nevében ölnek? Miért mindig a muszlimokat látjuk Kalasnyikovval és C4-el mászkálni? Az iszlám ártott a legtöbbet az emberiségnek. A vallásban van a hiba, az egészet megkéne már szüntetni. De persze ez lehetetlen, mivel többi mint 1 milliárd követője van. Előbb utóbb sajnos az lesz, hogy áttérsz, vagy meghalsz. Senki ne jöjjön azzal, hogy vannak békés, mérsékelt muszlimok is. Érdekes! Ezt mondták azokra a fiatal lányokra akik kimentek harcolni. Egymást fertőzik a muszlimok.
2015. ápr. 15. 20:22
28/28 anonim válasza:
Pedig ezzel jövünk, mert így van. Aki pedig fogékony volt erre az ideológiára, azt akkor is megfertőzték, ha nem volt muszlim.
Mellesleg neked mi számít normális vallásnak? A kereszténység? Melynek nevében emberek haltak máglyahalált, kereszthalált? Melynek nevében keresztes hadjáratok útján próbáltak erővel megtéríteni másokat? Melynek nevében az inkvizíció ártatlan embereket kínzott halálra? Na azért ne mártírkodjunk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!