Akik felvállalják a radikális nézeteiket mi a véleményük az iszlám terrorizmusról?
Azt vettem észre, hogy a radikális nézeteket vallók általában támogatják az iszlám terrorizmust. Ha ez nincs így, elnézést, javítsatok ki. Ha így van, akkor milyen a viszonyuk azokkal a cselekedetekkel kapcsolatban, amikor keresztényeket ölnek meg, műkincseket rongálnak meg az iszlám nevében. Ezzel nem az iszlámot akarom minősíteni, csak nem tudok más közöset ezekben a szervezetekben.
Szóval mi a véleményetek?
A magyar radikálisok egyáltalán nem támogatják az Iszlám Államot. Ez a szervezet terrorista, ilyet épeszű ember nem támogat. Az iszlám vallással már lehet szolidaritást vállalni, mert az nem terrorizmus. (a zsidók miatt tesznek így a hazai radikálisok)
A nyugat-európai radikálisok nagy része pedig a zsidóbarát politikát folytat. Nyugaton az iszlám bevándorlók nem akarnak beilleszkedni, ezért ott őket tartják veszélyesebbnek. Így ott ezért a zsidókkal barátkoznak.
Szerintem nem kell túlbonyolítani, valahogy így nézhet ki.
"abszolút támogatnám az iszlám államot, de a módszereikkel egyáltalán nem tudok egyet érteni, sajnos a sokan õket hibáztatják pedig a többségük nekik is csak szeretne normális életet, dehát egyes nyugati államol + a zs-k ezt soha nem fogják hagyni..."
Ez így, ebben a formában nagyon korrekt.
"Nincs bajom az arabokkal, amíg otthon maradnak. Mondjuk, ez mindegyik idegen kultúrájú népre igaz."
Ez még korrektebb. Minden idegen fajt ki kell takarítani az országbul, oszt akkor nincsen baj. Ennyi.
"Mi az a cél, amit támogatsz?"
Magyartalan fajok kitakarítása a magyar fődrül.
Szerintem meg ne jöjjön 1000 Isis állampolgár, mert könnyen lehet, hogy mondjuk lebontják a Szent István Bazilikát aztán mecsetet építenek a helyére, ezt akarod?
Egy zsidó nem bontaná le a keresztény templomokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!