Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik felvállalják a radikális...

Akik felvállalják a radikális nézeteiket mi a véleményük az iszlám terrorizmusról?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a radikális nézeteket vallók általában támogatják az iszlám terrorizmust. Ha ez nincs így, elnézést, javítsatok ki. Ha így van, akkor milyen a viszonyuk azokkal a cselekedetekkel kapcsolatban, amikor keresztényeket ölnek meg, műkincseket rongálnak meg az iszlám nevében. Ezzel nem az iszlámot akarom minősíteni, csak nem tudok más közöset ezekben a szervezetekben.

Szóval mi a véleményetek?

2015. ápr. 3. 12:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
92%
radikális, mármint mihez képest, és miért gondolod, hogy támogatják a terrorizumst?
2015. ápr. 3. 12:55
 2/28 anonim ***** válasza:
83%
A radikálisok többsége rühelli az arabokat.
2015. ápr. 3. 13:02
 3/28 anonim ***** válasza:
76%
és mi a helyzet az arab radikálisokkal?
2015. ápr. 3. 13:07
 4/28 A kérdező kommentje:
Olyan elszólásokat szoktam hallani, amiről erre következtetek.
2015. ápr. 3. 13:09
 5/28 anonim ***** válasza:
22%
abszolút támogatnám az iszlám államot, de a módszereikkel egyáltalán nem tudok egyet érteni, sajnos a sokan õket hibáztatják pedig a többségük nekik is csak szeretne normális életet, dehát egyes nyugati államol + a zs-k ezt soha nem fogják hagyni...
2015. ápr. 3. 13:10
 6/28 anonim ***** válasza:
67%
nem ertem az arab / iszlam utalatot. nem minden arab terrorista, aki meg ezt hiszi, az eleg ostoba.
2015. ápr. 3. 13:11
 7/28 anonim ***** válasza:
53%
Nincs bajom az arabokkal, amíg otthon maradnak. Mondjuk, ez mindegyik idegen kultúrájú népre igaz.
2015. ápr. 3. 13:22
 8/28 Tommaso99 ***** válasza:
93%

Milyen ember (ember ?)lehet az olyan, aki támogatná az Iszlám Államot, amit még a mohamedánok többsége is irtózattal elutasít. Az IS és a Boka Hara , egész falvakat mészárol le , teljesen ok nélkül, és videon közvetít

lefejezéseket. Ez az előttem kommentelő rosszabb, mint a nácik !

2015. ápr. 3. 13:25
 9/28 anonim ***** válasza:
32%
sajnos szövegértéssel nem rendelkezel, de a náci szóval már dobálózol...
2015. ápr. 3. 13:30
 10/28 A kérdező kommentje:

"abszolút támogatnám az iszlám államot, de a módszereikkel egyáltalán nem tudok egyet érteni, sajnos a sokan õket hibáztatják pedig a többségük nekik is csak szeretne normális életet, dehát egyes nyugati államol + a zs-k ezt soha nem fogják hagyni..."

Miért? Mi az a cél, amit támogatsz?

2015. ápr. 3. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!