Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A csehek és a szlovákok hogy...

A csehek és a szlovákok hogy viszonyulnak egymáshoz? Hallottam ilyet is, olyat is. Van igényük Csehszlo. Visszaállítására? És az autonómiaügyünk hogy áll?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 1. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó hozászoló:

A szlovák mint szó kb 150 éve jelent meg

És mi az hogy 600 évig éltek magyar fenhatóság alatt?:)

Ez a szlovák történelem hamisítás egyik melléága vagy mi?

a szlovákok szerint...

Mikor mi magyarok a 9. században megérkeztünk a kárpátmedencébe ők már 200 éve állammal rendelkeztek.

És aztán mi 1000 évig elnyomtuk őket.

És aztán ők hősiesen megszervezték a szlovák nemzeti felkelést és így lett Csehszlovákia:-DDD

Persze ezt csak ők hiszik el, minden más történész ezen csak röhög.

Ha történelmileg nézzük akkor szlovákok nem léteznek, és önnáló nyelvük sincs.

Ez nagyából ugy történt mintha most a Szegediek kijelentenék hogy ők nem magyarok hanem "szegediek"

És egyszer egy nyugati indítatásból ez a gondolat támogatást nyerne hogy magyarország egységét megbontsák(mint ahogy ez történt már nem egyszer a történelem során Pl: a szlovákok esetében is).

És 150 év múlva elnyerné szeged a függetlenségét, hamísítana magának egy történelmet, és kijelentené hogy az a nyelv ahogy ők beszélnek az nem magyar táj szólás hanem a "szegedi" nyelv.

Na kb így jöttek létre a szlovákok és az ő nyelvük:)

2015. ápr. 3. 12:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szlovákok, a nyelvet a csehektől lopták, a földet a Magyaroktól :D.
2015. ápr. 3. 20:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Én félig cseh, félig magyar vagyok és Szlovákiában éltünk, általánosan testvéreknek tekintik egymást.

Csehek sokkal jobban lenézik a magyarokat...

2019. dec. 12. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!