Hüvelygomba kezelése után, hüvelyflóra visszaállítására kúpot, vagy irrigálást ajánlanátok? Nuvaring hatását befolyásolják?
Hüvelykúpból már kinéztem a protexint, bár nem lelkesedek az ötletért, hogy napközben is folyjon belőlem, de ezt dicséri mindenki - tehát nekem inkább az irrigáláshoz húz a szívem, gyógyszertári tejsavval (ennél mondjuk az is kérdés, hogy hányszor kéne), de ajánlhattok mást is, a lényeg, hogy használjon!
Betadine-t használok.
Én is azt szoktam amit a második javasol, ennél nem is folyik nagyon belőlem semmi. Viszont utóbbi időben még a Vitagyn C-t használtam, ez egy tejsavas krém ezüstkolloiddal ami vírus, gomba és baktériumölő. nem olcsó, de jó! (6 adag 3 ezer vmennyi.)
Tejsavas irrigálást nem ajánlom.
Valamint amit az első írt, az is jó, a bélflórát is erősíteni kell. Sok natúr joghurt, esetleg probiotikum. Amit nem szeretnek még a gombák az a grapefruitmag kivonat, fokhagyma, és maga a grapefruit, valamint a lúgosító ételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!