Sony Xperia E készüléken "csúsztatás" képernyőzár visszaállítására van lehetőség?
Figyelt kérdés
Nemrég megvettem a Sony Xperia E1 telefont és a a barátaim tanácsait megfogadva átállítottam az egyszerű "csúsztatás"-os képernyőzárat a "minta"-ra de nekem ez így nem valami kényelmes így szeretném visszaállítani de a képernyőzáraknál a "Nincs" és a "Csúsztatás" zárakat nem lehet választani, mivel azt írja ki alá, hogy "Rendszergazda, Titkosítási szabályzat vagy hitelesítőadat-tároló által letiltva". Van rá lehetőség, hogy vissza lehessen állítani a régi képernyőzárat anélkül, hogy visszaállítanám a gyári beállításokat és elveszne róla minden?2015. márc. 9. 21:12
1/3 anonim válasza:
Ha le lett titkosítva közben a telefon akkor sajnos azokat nem lehet addig választani ameddig nem csinálsz egy gyári visszaállítást... nekem is volt ilyen, ments le minden fontos anyagot a telefonról ha csinálod vagy csak állíts be egy egyszerü kódot vagy mintát amit gyorsan fel tudsz oldani
2/3 anonim válasza:
a beállításoknál kell legyen olyan, hogy adatvédelmi beállítások, azon belül pedig olyan, hogy gyári adatok visszaállítása
szerintem így működni fog
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tényleg kellett a gyári beállítások visszaállítása, de legalább be lehetett kapcsolni, hogy a képeket/zenéket/videókat ne törölje le.
2015. márc. 9. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!