Lehetséges, hogy a terrorizmus a történelem egyik nagy átverése?
Nagyon jól látod kérdező, csak ez szigorúan titok. A "terrorelhárítás" az egyik fő dolog amit a legtöbb államban az ország mutat a prolik felé, holott a töménytelen pénzt amit erre a nemes célra szánnal lenyúlják.
pl. az amcsi prolik is, hogy megették a 911-et, meg Osaba Bin Laden-t aki nem is létezik, stb.
néha vicces az élet :D
Szerintem is átverés.
Igazából a Rothschild zsidó családfők irányítják a Haarp-sugarak segítségével a millió muszlim tömegek elméjét, hogy terrorizálják azokat, akik nem az iszlám hívei, így mindenki utálja majd őket és lehet ellenük harcolni.
Egyszerűen zseniális terv!!!
mennyi értelmes hozzászólás.
Kiegészítő kérdés:
Ha az evolúció létezik az olyan selejtes gének hordozói mint az első három válaszoló miért nem pusztultak már ki?
Bár utoljára kamasz koromban hallgattam Tankcsapdát, de tőlük jutott eszembe (nem is emlékszem a szám címére) egy zeneszöveg részlet amivel jellemezni tudnálak téged. :D
Valahogy így szól: "...akinek semmije sincs mi a f#szban higgyen?... ...a TV előtt a sok idióta, bármit elhisz, lehet néger Jézus élő Elvis!"
A terrorizmus csak egy újabb kifejezés az ellenségkép nevesítéséhez (egyébként; kb. "rettegésben-tartást" jelent az eredeti angol szó után), de felfoghatjuk gyűjtőfogalomként is, mivel már jelöl mindenkit, "aki nem velünk van", vagy éppen "ellenünk cselekszik".
A történelem örök tanulsága, hogy aki az egyik oldalon nemzeti hős, az a másik oldalon véres kezű hódító.
Ráadásul; nem értem, hogy miért fogadjon el bármilyen ideológiát / elképzelést (stb.) valaki, akinek az ideológia nevében lemészárolták pl. a családját...
Valakinek érdeke? A terelőkutya sem szerelmes versekkel terelgeti a birkákat... terrorista! :)
látszik, hogy fogalmad sincsen a terrorizmus szó jelentéséről, és úgy kb a világról sem... terrorizmusnak nevezzük, mikor két szembenálló fél közül az egyik a saját céljai érdekében civileket, polgári lakosokat, ártatlan embereket öl meg, így félelmet kelt...
amint látható, a terrorizmus nem egy szervezet, hanem a gyengébb fél stratégiája (érthető, mert máshogy nem igazán tud eredményesen harcolni)
attól még, hogy a világ minden titkosszolgálata ezzel foglalkozik, sosem fogják megsemmisíteni teljesen, mert mindig jönnek újak, akik élnek vele;
igen, érdeke a terrorizmus fennmaradása azoknak, akik azt alkalmazzák
jó, tudom, tudom, szerinted biztos a zsidók meg amerika érdeke, igen, de áruld el nekem, konkrétan mi éri meg nekik ebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!