Szerintetek megeri-e igy most kikoltozni Karpataljara ( Ukrajna)?
Szerintem felkopna az állad, mert egyre nagyobb az áruhiány.
Meg kell oldanod, hogy mondjuk hetente átmész a határon élelmiszert venni. Esetleg kerekedhetnél is élelmiszerrel.
Hrivnyát ne váltsál, mert nem ér semmit. Az interjú jó ötlet, viszont nem lehet tudni, nem lesznek-e kényszersorozások, vagy zavargások azon a részen is.
Havi 50-60 ezer forintom lenne.
Azért arra számíts, hogy már nem olyan olcsó itt minden, mint volt. Már szinte magyar árak vannak, mostmár a rezsiköltésgben is. A lisztet pl átjárok a Pennybe venni, mert Magyarországon olcsóbb, mint itt.
Milyen penznem a legjobb! Usa dollar, euro, forint? Mindegy, ha sok van akkor USD.
Kb mennyiert tudok varosban, beregszasz, munkacs vagy hasonlokban egy szobat berelni, vagy egy garzont. Kb mennyi be van 1 heti elet koltseg, ugyhogy uszodaba, konyvtarba moziba, mindenkeppen eljarnek, es heti 3szor etteremben vacsoraznek (nem flancos helyen, hanem olyanban, ahova a helyi tanarok, hivatalnokok, kispolgarok is betudnak ulni a csaladjukkal)
Én mondjuk pizzát szoktam rendelni, a nagy pizza ára 500ft.
Egyébként ha biztosra akarsz menni, gyere el egy hétre, amikor szabid van és számold össze mennyit költesz. Max kirándultál egy jót, ha nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!