Ha átmentek Kárpátaljára, ti is sajnáljátok, hogy már nincs Szovjetunió?
Én egyszerűen nem tudom elhinni hogy a mai valóság nemcsak egy rossz álom, és egész egyszerűen elfog jönni mert el kell jönnie újra a kommunizmusnak! Jól festi le a kérdező hogy egytől-egyig az összes közép-kelet európai állam úgy néz ki hogy van"pár"gazdag(de tejben-vajban fürdő!)és"rengeteg"szegény(de inge-gatyája kivan!).
Ez egyszerűen NEM MEHET a végtelenségig. Ez az igazságtalan társadalmi felépítmény.
Bárcsak kijutnék, VALAHA!
Annyi mindent kellene bejárnunk, és még erre sincs lehetőség, idő, pénz?
Grand Canyon!
Szar lenne meghalni látatlanul!
Utolsó!
1. Az Sztálin alatt volt, akit az utána következő összes szovjet vezető mélységesen elítélt, valamint az előtte hatalmon lévő Lenin is félt tőle
2. Akkoriban Kárpátalja nem a Szovjetunió, hanem Csehszlovákia része volt.
8:
Igaz, igaz azzal a kikötéssel, hogy Lenin nem félt Sztálintól. Lenin egy géniusz volt aki tudta, hogy Sztálin NEM igazi kommunista hanem diktárori hajlamokkal rendelkező...akárki és óva intette a vezetést, hogy Sztálin kezébe adják a hatalmat. Ez nem félelem, ez előrelátás.
Kijelentem, hogy ha Lenin halála után minden egyes szovjet vezető olyan kvalitásokkal rendelkezett volna mint Lenin akkor ma...úristen akkor már hol lennénk-erre nincs szó!
Az emberiség lenne az Isten helyében az Isten(aki egyébként nincs is)meg sehol.
Mi volt Lenin ELSŐ dolga, hogy végetért a nyugati államok pénzelte(és nemcsak pénz...ember is, fegyver is)polgár háború?
VILLAMOSÍTÁS!
Az egész SZU-ban bevezették az áramot, hogy a dolgozó a napnyugtával ne legyen köteles aludni menni hanem villanyfénynél is tudjon dolgozni, tanulni...ÉLNI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!