Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért árasztott el mindent az...

Miért árasztott el mindent az orosz propaganda?

Figyelt kérdés

Az ukrán válság óta a net tele van mindenféle Eurázsiai népszövetség, Hídfő, LovePutin, MotherRussia, és hasonló oldalakkal, lehetne sorolni.

Először csak mosolyogtam rajtuk, de most már egyre inkább zavar. Nem tudom, hányan bíznak meg ezekben a honlapokban. Én elismerem a Nyugat hibáit, de szerintem nekünk magyaroknak oda kell tartoznunk, és nem az elmaradott kelethez csak azért, mert ott "verikab*zikatoszthúdenagyonkemények". Ezek buta érvek.

2015. febr. 21. 21:55
1 2
 11/16 Komplikato ***** válasza:

"Az ukrán válság óta a net tele van ..."

Erős tévedés. Ha az ember elkezdi visszanézegetni a propaganda videókat, meg az orosz szemszögből teljesen fordított híreket, akkor kb. 2012-ben kezdődött nagy arányában a dolog. 2013-ban már olyan súlyos anyagok mentek ki YouTubre, hogy az USA miként fog valami kamu szír-iraki területen lévő konfliktust felhasználva lerohanni az Orosz federációt.

Gondolom valakinek ráesett egy jósgömb a lábára ... vagy?

2015. febr. 21. 23:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Hetes, én dolgoztam az orosz sztyeppén és hidd el, 20 percig nem bírnád, a kényelmes nyugat, ami kínálja neked az édes semmittevést, a valóságshowt, a hitelre vett házat és a nyugalom illúzióját, nektek az való. Csak nehogy történjen valami váratlan, mert ha a kényelmes életvitel oda, akkor nehéz lesz túlélnetek. Mit tennétek ha mondjuk 3 hónapra szünetelne az élelmiszerszállítás? Meghalnátok. Az oroszok meg túlélnek. Téged kéne oda kitenni. Egyből megtanulnád hol lakik a jóisten.
2015. febr. 21. 23:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Dani, te olyan hogy hülye vagy hogy az már fáj.

Most megint miért ? Mert talán nem az USA t istenitem ? Vagy miért ?

2015. febr. 21. 23:55
 14/16 anonim ***** válasza:
#12 bármennyire is meglepő de itt Európa közepén a 21. századi embernek nem kell félnie az élelmiszerszállítmányok elakadásától. Bár én arra kíváncsi lennék, hogy az oroszok, hogyan bírnák, ha az alkoholszállítmányok akadnának el?
2015. febr. 22. 08:32
 15/16 A kérdező kommentje:

Idáig nem utáltam az oroszokat. Amíg ők is el voltak a saját kis világukban, engem nem zavartak. Ha nekik Putyin kell, hát legyen. Nem örülök, hogy itt voltak 40 évig, ennyi!

Csak minket ne árasszanak el a marhaságaikkal.Mert az ő sajtójuk nem ferdít, hanem egyszerű tömény propaganda.

2015. febr. 22. 09:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Valamivel ellensúlyozni kell a médiából áradó nyugatimádó, szélsőliberális szennyet.
2015. febr. 22. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!