Miért árasztott el mindent az orosz propaganda?
Az ukrán válság óta a net tele van mindenféle Eurázsiai népszövetség, Hídfő, LovePutin, MotherRussia, és hasonló oldalakkal, lehetne sorolni.
Először csak mosolyogtam rajtuk, de most már egyre inkább zavar. Nem tudom, hányan bíznak meg ezekben a honlapokban. Én elismerem a Nyugat hibáit, de szerintem nekünk magyaroknak oda kell tartoznunk, és nem az elmaradott kelethez csak azért, mert ott "verikab*zikatoszthúdenagyonkemények". Ezek buta érvek.
"Az ukrán válság óta a net tele van ..."
Erős tévedés. Ha az ember elkezdi visszanézegetni a propaganda videókat, meg az orosz szemszögből teljesen fordított híreket, akkor kb. 2012-ben kezdődött nagy arányában a dolog. 2013-ban már olyan súlyos anyagok mentek ki YouTubre, hogy az USA miként fog valami kamu szír-iraki területen lévő konfliktust felhasználva lerohanni az Orosz federációt.
Gondolom valakinek ráesett egy jósgömb a lábára ... vagy?
Dani, te olyan hogy hülye vagy hogy az már fáj.
Most megint miért ? Mert talán nem az USA t istenitem ? Vagy miért ?
Idáig nem utáltam az oroszokat. Amíg ők is el voltak a saját kis világukban, engem nem zavartak. Ha nekik Putyin kell, hát legyen. Nem örülök, hogy itt voltak 40 évig, ennyi!
Csak minket ne árasszanak el a marhaságaikkal.Mert az ő sajtójuk nem ferdít, hanem egyszerű tömény propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!