Miért árasztott el mindent az orosz propaganda?
Az ukrán válság óta a net tele van mindenféle Eurázsiai népszövetség, Hídfő, LovePutin, MotherRussia, és hasonló oldalakkal, lehetne sorolni.
Először csak mosolyogtam rajtuk, de most már egyre inkább zavar. Nem tudom, hányan bíznak meg ezekben a honlapokban. Én elismerem a Nyugat hibáit, de szerintem nekünk magyaroknak oda kell tartoznunk, és nem az elmaradott kelethez csak azért, mert ott "verikab*zikatoszthúdenagyonkemények". Ezek buta érvek.
Most komolyan, a magyaroktól mit vársz?
Nézz már el egy átlag munkahelyre, hogy mi folyik ott. Ott tesznek keresztbe egymásnak a munkatársak, ahol csak tudnak, mert élvezik, hogy kicseszhetnek a másikkal.
Szerinted ez az ország a civilizációhoz tartozik? Hát persze, hogy az oroszok mellé állnak, mert azok is pont olyan mentalitással bírnak, mint ők.
"és nem az elmaradott kelethez csak azért, mert ott "verikab*zikatoszthúdenagyonkemények"."
Csak nem érintett vagy?
Nincs itt semmiféle oroszmánia. Fideszmánia van. A vezér meghatározta a szólamot, a többi meg fújja. A végén még valaki elhiszi, hogy ott van önálló vélemény.
Az ukrán válság pedig egy másik és nagyon is komoly problémakör. Kiválóan alkalmas a hidegháború fejújítására, és mivel sok forrófejű is van, könnyen melegháborúvá válhat. És az nagyon meleg lenne. Ezért nem árt foglalkozni vele. Persze nem az idézett színvonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!