A gyakoris kérdezők/válaszolók körében mennyire népszerűek a konteós elméletek?
'Hihetetlen hogy az elit réteg mennyire tudja manipulálni ezeket az ütődött birkákat.'
Nono, mintha a konteó nem tudná ugyanezt elérni...
"Nono, mintha a konteó nem tudná ugyanezt elérni..."
Igaz de én inkább annak hiszek mint a hivatalos verziónak.Sokkal logikusabb és hihetőbb ráadásul jelek is utalnak arra hogy igazak,csak körül kéne nézni a világban.Ha még nem is teljesen igazak,sokkal közelebb állnak a valósághoz mint a hivatalos sztori.Én igenis eltudom képzelni a vezető rétegről hogy direkt nyomorgatják a népet.Ha ezt nem veszitek észre azt csak sajnálni tudom
Azt meg külön sajnálom hogy ti a gyíkemberes,UFO-s és különféle ezotériás dolgokat amikre NINCSENEK bizonyítékok ehhez a témához soroljátok
'Igaz de én inkább annak hiszek mint a hivatalos verziónak.Sokkal logikusabb és hihetőbb ráadásul jelek is utalnak arra hogy igazak,csak körül kéne nézni a világban.Ha még nem is teljesen igazak,sokkal közelebb állnak a valósághoz mint a hivatalos sztori.Én igenis eltudom képzelni a vezető rétegről hogy direkt nyomorgatják a népet.Ha ezt nem veszitek észre azt csak sajnálni tudom '
Csak vigyázz, nehogy pofára ess az elképzelésedben...
Nem, azért kérdeztem, mert látni akartam, kik azok, akik a legképtelenebb sztoriknak is úgy bedőlnek, hogy öröm nézni. De tudod mit, menj rá erre:
Úgyis neked való téma ez.
Ja, nagyon melegen tanácsolom, a 2. világháborús topikon még véletlenül se kezdj el terjeszteni konteókat, mert nem lesz baráti fogadtatásod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!