Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A gyakoris kérdezők/válaszolók...

A gyakoris kérdezők/válaszolók körében mennyire népszerűek a konteós elméletek?

Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 20:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Mi számít konteónak?Mert nekem a ti nyavajás hivatalos verziótok a konteó.Hihetetlen hogy az elit réteg mennyire tudja manipulálni ezeket az ütődött birkákat
2015. febr. 21. 22:51
 12/17 A kérdező kommentje:
Összeesküvés-elméletekről van szó kedves utolsó. Olyanokról, mint chemtrail, illuminatii, New World Order és társai. Amelyek szinte minden esemény mögé próbálnak bemagyarázni valami hátsó szándékot, még akkor is, ha történetesen még nagyítóval sem lehetne találni.
2015. febr. 22. 00:49
 13/17 A kérdező kommentje:

'Hihetetlen hogy az elit réteg mennyire tudja manipulálni ezeket az ütődött birkákat.'

Nono, mintha a konteó nem tudná ugyanezt elérni...

2015. febr. 22. 00:50
 14/17 anonim ***** válasza:

"Nono, mintha a konteó nem tudná ugyanezt elérni..."

Igaz de én inkább annak hiszek mint a hivatalos verziónak.Sokkal logikusabb és hihetőbb ráadásul jelek is utalnak arra hogy igazak,csak körül kéne nézni a világban.Ha még nem is teljesen igazak,sokkal közelebb állnak a valósághoz mint a hivatalos sztori.Én igenis eltudom képzelni a vezető rétegről hogy direkt nyomorgatják a népet.Ha ezt nem veszitek észre azt csak sajnálni tudom

Azt meg külön sajnálom hogy ti a gyíkemberes,UFO-s és különféle ezotériás dolgokat amikre NINCSENEK bizonyítékok ehhez a témához soroljátok

2015. febr. 22. 15:47
 15/17 A kérdező kommentje:

'Igaz de én inkább annak hiszek mint a hivatalos verziónak.Sokkal logikusabb és hihetőbb ráadásul jelek is utalnak arra hogy igazak,csak körül kéne nézni a világban.Ha még nem is teljesen igazak,sokkal közelebb állnak a valósághoz mint a hivatalos sztori.Én igenis eltudom képzelni a vezető rétegről hogy direkt nyomorgatják a népet.Ha ezt nem veszitek észre azt csak sajnálni tudom '

Csak vigyázz, nehogy pofára ess az elképzelésedben...

2015. febr. 22. 16:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Mostmár minden világos.Unatkozol egyébként hogy direkt olyan kérdéseket teszel fel amelyeken összekaphatnak az emberek?Nincs jobb dolgod mint fricskázni azokat akik nem agymosott zombik?
2015. febr. 23. 19:57
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem, azért kérdeztem, mert látni akartam, kik azok, akik a legképtelenebb sztoriknak is úgy bedőlnek, hogy öröm nézni. De tudod mit, menj rá erre:

[link]

Úgyis neked való téma ez.

Ja, nagyon melegen tanácsolom, a 2. világháborús topikon még véletlenül se kezdj el terjeszteni konteókat, mert nem lesz baráti fogadtatásod...

2015. febr. 23. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!