Hitler túlélte a világháborút?
Mivel az FBI honlapján van egy jelentés, miszerint Argentínába utazott.
Azért mégiscsak az FBI hivatalos oldala. Vélemény?
Ja és a kérdés...
Hitler NEM élte túl a világháborút.
Cián kapszulát vett a szájába majd a komornyikja Linge főbe lőtte majd a bunker udvarán elégették.
Tiszta szánalom hogy aki nem a manipulált média szarságait hajtogatja azt már egyből lepontozza a sok buta birka.Nem véletlenül áll így ez az ország,mert sajnos tele van ilyen RTL Klubon nevelkedő agymosott zombikkal
A másik dolog pedig az hogy én azt mondtam bármi lehetséges nem azt hogy túlélte
De ha már itt tartunk okosok,bizonyítsátok már be hogy tényleg meghalt a második világháborúban.Ja biztos meghalt merthogy ez van benne a történelem könyvben?
Továbbá az oroszok miért nem hagyták külföldi szakembereknek hogy normálisan átvizsgálják vajon tényleg Hitlernek a maradványai vannak e náluk?
Tiszta szánalmasak vagytok hogy mindent benyeltek amit az elit réteg lenyom a torkotokon.Dehát mit várok ilyen Éjjel Nappal Budapesten nevelkedett gyökerektől...
Mert ha 1 + 1 az 2 akkor 7+7 az 6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ sztm. jóval fontossabb mint Hitler Halála
-Alliterácció
hay hitler!
Eszak Kóreában gyermek prostykat rabolnak el:P
Előző vagyok
Elnézést kérek ezért a válaszért
A tesóm írtam mert unatkozott:/
Nem gondolja komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!