A csehek Edvard Benes és Klement Gottwald vezetésével miért akarták mindenáron eltávolítani a magyarokat Szlovákia területéről?
Figyelt kérdés
Miért úgy tekintettek a magyarokra mint a németekre? Elvégre Szlovákia is kollaborált a németekkel.2015. febr. 4. 11:15
1/7 anonim válasza:
Hogy etnikailag egységesebb legyen a terület...
De erre magadtól is rájöhettél volna, nem olyan bonyolult dolog.
2/7 A kérdező kommentje:
"A csehszlovák nemzetállam megteremtése érdekében az ország területén élő németek és magyarok kollektív bűnösségét rögzítették." Egyébként már akkor is csak dél Szlovákiában éltek magyarok nem tudom miről beszélsz.
2015. febr. 4. 11:26
3/7 anonim válasza:
Amit #1 mond. A területek egy részét jogtalanul szerezték. Tudták, hogy ebből ég baj lesz.
4/7 HengerR válasza:
Mivel az alkotmányban az szerepel, hogy: "...egységes nemzetállam."
Sok marhaságot csináltak már az európai nemzetállamok az etnikai problémák "megoldása" céljából.
5/7 anonim válasza:
Nem sikerült nekik, de azután a csehszlovákoknak sikerült eltávolítaniuk egymást.
Ez annyira megható a pánszláv unió eszmélyének ismeretében.
6/7 anonim válasza:
""A csehszlovák nemzetállam megteremtése érdekében az ország területén élő németek és magyarok kollektív bűnösségét rögzítették.""
Mi se tudjuk miről beszélsz.
Ugyanazt mondtad el mint az 1#-es.
Mellesleg meg is válaszoltad a saját kérdésed...
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat én vagyok a hülye nem tudtam értelmezni, elnézést.
2015. febr. 4. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!