Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem a média hibás az európaiak...

Nem a média hibás az európaiak muszlimokról alkotott képe? Mi alapján ítélkeznek, amiről mi nem tudunk?

Figyelt kérdés

Nemrég volt a CH elleni támadás, amit elvileg muszlim terroristák követtek el. Csakhogy utólag derült ki, hogy az egyik videón lelòtt rendőr volt muszlim, a terroristák még csak nem is követték a muszlim szokásokat.

Aztán ott van az ISIS. Csak azért, mert benne van a nevében az iszlám, már rögtön ítélkezni kell. Meg ott van a nők elnyomása, megaláztatás, tiszteletlenség más vallásokkal szemben, senki nem gondolja hogy sántítanak ezek a sztorik?

Engem igazából nem is zavarna, ha a média normálisabban megfogalmazná, amit el akar mondani a hülye fogalomzavart elkerülve. És a terroristákat nem muszlimoznák le, és ezzel békén hagynák a többi, normális muszlimot. Mert pl. A parizsi merenyletnél is a lelott rendor videoja alatt azt irtak hogy "Ez az iszlam" holott arra nem gondolt senki, hogy a rendőr volt muszlim. Mert a terrortámadásoknak mindig a muszlimok isszák a levét, nem pedig a valódi bűnösök pl. Isis, Al-Kaida.

2015. febr. 2. 16:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
35%

16:21

Amit irtál, ez azért durva!

"Cigányoknak" nézed a szegény embereket??Voltál már egy igazi tunéziai lakásában,na majd akkor "cigányozhatsz".

2015. febr. 2. 17:13
 12/32 anonim ***** válasza:
0%

Hibásnak nem mondanám a médiát, de felelősnek igen.

Érthető, hogy minél olcsóbban próbálnak működni, ezért aztán nem járnak megfelelően körbe egy témát, szándékosan szenzióhajhászan állnak hozzá egy-egy kérdéshez, és aztán ezt átveszik a politikusok is, és kész a baj.

Lássuk be, az nem hír, hogy minden rendben van, de az igen, ha egy beteg állat agyonveri a lányát valamire hivatkozva, miközben az iszlám elítéli azt a cselekedetet. Ha egy külföldi a magyar hírportálokból tájékozódna, csak azt látná, hogy részeges nevelőapák erőszakolják meg a kiskorú lányaikat, és verik a feleségük, miközben ez nem egy magyar sajátosság.

https://www.youtube.com/watch?v=IXP-d5Lj7NI

2015. febr. 2. 17:17
 13/32 A kérdező kommentje:

Csakhogy a Koránban az is le van írva, hogy "aki megöl vki, az olyan mintha az egész világot ölte volna meg"

Meg aki nem követi az alapvető szokásokat (és itt a köznapi életre gondolok), az nem muszlim. Azok vallás nélkül is idióták. Ja igen, még vmi: a terroristák a normalis eletet muszlimokat is megölik. Szóval én is célpont lennék. Meg ha én terrorista lennék, már nem élnél.

2015. febr. 2. 17:19
 14/32 anonim ***** válasza:
5%

A koránban az is benne van ha hitetleneket viszel magaddal a halálba az örökkévalóságig harmincakárhány szűz csajjal szexszelhetsz. Ennyit erről.

2015. febr. 2. 17:50
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Látod, így tájékoztat félre a média :) Tényként kezelsz valamit, amit valahol hallottál, ne adj'isten le is írták egy hírportálon.

Érdemes mindig megkérdezni a szakértőt, esetleg el is gondolkozni rajta, hogy miért nem támad neki a hitetleneknek az összes muszlim azonnal, ha megdicsőülés jár érte.

2015. febr. 2. 17:58
 16/32 schocko ***** válasza:
100%

"Én eu-ban születtem tizenéves vagyok, nem cigizek, piázok,nőzök. Tudod, valaki erkölcsös, s a vallása visszatartja ettől a szokásoktól."

-én viszont dolgoztam velük...mondjuk úgy, hogy nem vagytok egyformák...de egyébként rendes emberek, csak a munkájuk nem sokat ér...persze vannak kivételek...a nők igencsak dolgosak...amelyik dolgozik persze...

2015. febr. 2. 17:58
 17/32 A kérdező kommentje:

Eddig vmi 72 volt mostmár csak 30 szűz? Szomorú:( xd

Ezen muszlimként mindig jókat mulattam. XD

2015. febr. 2. 18:12
 18/32 A kérdező kommentje:
*#14-nek
2015. febr. 2. 18:13
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Igen 77 és ez igaz is,mert le van irva, nem a média hirdeti.
2015. febr. 2. 18:25
 20/32 anonim ***** válasza:
73%
idézd a Koránt honnan szeded a nemtudomhány szüzet. Ne csak beszélj róla, hivatkozz, mert így semmit nem ér az állításod.
2015. febr. 2. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!