Nem a média hibás az európaiak muszlimokról alkotott képe? Mi alapján ítélkeznek, amiről mi nem tudunk?
Nemrég volt a CH elleni támadás, amit elvileg muszlim terroristák követtek el. Csakhogy utólag derült ki, hogy az egyik videón lelòtt rendőr volt muszlim, a terroristák még csak nem is követték a muszlim szokásokat.
Aztán ott van az ISIS. Csak azért, mert benne van a nevében az iszlám, már rögtön ítélkezni kell. Meg ott van a nők elnyomása, megaláztatás, tiszteletlenség más vallásokkal szemben, senki nem gondolja hogy sántítanak ezek a sztorik?
Engem igazából nem is zavarna, ha a média normálisabban megfogalmazná, amit el akar mondani a hülye fogalomzavart elkerülve. És a terroristákat nem muszlimoznák le, és ezzel békén hagynák a többi, normális muszlimot. Mert pl. A parizsi merenyletnél is a lelott rendor videoja alatt azt irtak hogy "Ez az iszlam" holott arra nem gondolt senki, hogy a rendőr volt muszlim. Mert a terrortámadásoknak mindig a muszlimok isszák a levét, nem pedig a valódi bűnösök pl. Isis, Al-Kaida.
16:21
Amit irtál, ez azért durva!
"Cigányoknak" nézed a szegény embereket??Voltál már egy igazi tunéziai lakásában,na majd akkor "cigányozhatsz".
Hibásnak nem mondanám a médiát, de felelősnek igen.
Érthető, hogy minél olcsóbban próbálnak működni, ezért aztán nem járnak megfelelően körbe egy témát, szándékosan szenzióhajhászan állnak hozzá egy-egy kérdéshez, és aztán ezt átveszik a politikusok is, és kész a baj.
Lássuk be, az nem hír, hogy minden rendben van, de az igen, ha egy beteg állat agyonveri a lányát valamire hivatkozva, miközben az iszlám elítéli azt a cselekedetet. Ha egy külföldi a magyar hírportálokból tájékozódna, csak azt látná, hogy részeges nevelőapák erőszakolják meg a kiskorú lányaikat, és verik a feleségük, miközben ez nem egy magyar sajátosság.
Csakhogy a Koránban az is le van írva, hogy "aki megöl vki, az olyan mintha az egész világot ölte volna meg"
Meg aki nem követi az alapvető szokásokat (és itt a köznapi életre gondolok), az nem muszlim. Azok vallás nélkül is idióták. Ja igen, még vmi: a terroristák a normalis eletet muszlimokat is megölik. Szóval én is célpont lennék. Meg ha én terrorista lennék, már nem élnél.
A koránban az is benne van ha hitetleneket viszel magaddal a halálba az örökkévalóságig harmincakárhány szűz csajjal szexszelhetsz. Ennyit erről.
Látod, így tájékoztat félre a média :) Tényként kezelsz valamit, amit valahol hallottál, ne adj'isten le is írták egy hírportálon.
Érdemes mindig megkérdezni a szakértőt, esetleg el is gondolkozni rajta, hogy miért nem támad neki a hitetleneknek az összes muszlim azonnal, ha megdicsőülés jár érte.
"Én eu-ban születtem tizenéves vagyok, nem cigizek, piázok,nőzök. Tudod, valaki erkölcsös, s a vallása visszatartja ettől a szokásoktól."
-én viszont dolgoztam velük...mondjuk úgy, hogy nem vagytok egyformák...de egyébként rendes emberek, csak a munkájuk nem sokat ér...persze vannak kivételek...a nők igencsak dolgosak...amelyik dolgozik persze...
Eddig vmi 72 volt mostmár csak 30 szűz? Szomorú:( xd
Ezen muszlimként mindig jókat mulattam. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!