A palesztinok többsége békés civilizált és magas szintű kultúra birtokában áll?
Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 20:11
1/30 anonim válasza:
Jól érzem, hogy ez egy provokatív kérdés?
4/30 anonim válasza:
Igen. A zsidókhoz mindenképp magas szintű kultúrával rendelkeznek, hiszen ők nem irtottak ki minden népet bármerre is vonultak a Földön.
5/30 A kérdező kommentje:
Nem provokatív kérdés..akkor lehetne ha lenne benne igazságtartalom igazából mindenkitől kérdezem mert ezen az oldalon szoktam ezt olvasni
2015. jan. 28. 20:41
6/30 A kérdező kommentje:
Hogy a palesztinok így meg úgy milyen békés népség..nem tudtam hogy tilos ilyet kérdezni, pedig a válaszokra vagyok kíváncsi ki hogy látja..vitát indítani és nem veszekedést
2015. jan. 28. 20:42
7/30 A kérdező kommentje:
Tehát ha kérhetem hátrább az agarakkal, mindenki mondja el a véleményét.
2015. jan. 28. 20:43
8/30 anonim válasza:
Nem, egy teljesen általános közel-keleti arab népség. Kultúrájuk és értékrendjük jelentősen elmarad az Európai (és más fejlettebb országok) átlagától.
9/30 anonim válasza:
Kultúrákat nem lehet összehasonlítani. Abból mindig fajelméletek születnek.
10/30 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk idehoznánk Magyarországba mondjuk 100 ezer palesztint akkor hogy élnének itt? A mi kultúránkban?
2015. jan. 28. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!