Sok "jobberek" miért sztárolják ennyire a keleti országokat, és szidják a Nyugatot?
"Senki nem mondta, hogy diktatúra kell."
Ezen jót nevettem. :D
Ajánlom neked a szélsőjobboldali hírportálok és az ott jelenlévő hozzászólások böngészését. Bár van egy olyan sejtésem, hogy nagyon is jól tudod, hogy miről van szó, sőt alkalomadtán te is szoktad nyomni a propagandát, csak most, ennél a kérdésnél a magyarázkodásnak van itt az ideje, hogy "én neeem, én nem is szoktam soha". :)))
Tessék, rögtön első hozzászólás.
Mocskos demokrácia, mindenhol cionzsidók, háttérhatalmak bújkálnak és tönkre akarnak minket tenni, de a Dicső Magyar Faji Nemzet nem hagyja magát és hősiesen ellenáll, éljen a jobbikos egypártrendszer, stb...
Elmebaj a köbön. :))
Hát igen ilyenkor a jobberek (lásd 9 -es) is csendben vannak amikor magyarázkodni kell.
De a propaandát azért nyomják ,hogy a kelet a menő a nyugat hanyatlik,poshad ,de ha kilennének küldve Észak-Kóreába sírva jönnének vissza nyugatra... :DDDD
Észak-Korea sztálinista diktatúra.
Ugyanannyira nem követendő példa, mint Svédország.
Ülj le fiam történelem 1-es:D
Annyira birom ezt a tudatlanságot,Észak-Kóreát konkrétan Russziá támogatjaa és támogatta
Lehet ha kicsit tájékozódnál fel sem merülne ,hogy Svédoszágot összehasonlítod Koreéval:DD
Azt sugalltad, hogy szerintük É.K. követendő példa.
Én meg írtam, hogy sem É.K. sem a kultúrmarxista Svédország nem követendő példa.
Svédország követendő példa is akár ,te is lefogadom ,hogy szívesen élnél svéd színvonalon
a jobberek szerint a keleti országok a követendő példák
Erre egy jó példa Kórea :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!