Miért ne nyilváníthatná Magyarország Goodfriendet persona non grata-nak? Vádaskodik, valótlanságot állít, beavatkozik a belügyekbe, nyugtalanságos szit!
Egyébként írj már egy forrást kedves kérdező, ahol az említett úriember vádaskodott, vagy valótlanságot állított!
Mert eddig nagyon úgy tűnik, hogy ilyen dolgot nem csinált.
"Vádaskodik, valótlanságot állít, beavatkozik a belügyekbe, nyugtalanságos szit!"
Ebből minimum kettő a kérdezőre (is) igaz, plusz pocsék a helyesírása. Szerintem ő is mehet persona non grata-nak :-D
#12!
Igazad van, a "szít" hosszú í-t tartalmaz. Köszönöm a figyelmeztetésedet! És bocsi a hiáért.
Kedves #16!
Köszönöm a válaszodat. Megértettem. Sőt értem azt is, ami benned dúl. Ami miatt el akarsz zavarni innen? Szóval meg akarod vonni tőlem a szabad véleménynyílvánitás alkotmányos jogát? Legalábbis itt ezen a portálon. Én ugyan elhallgathatok, de attól még nem biztos, hogy mi (fidesznyikok, ahogyan te fogalmazol, akikhez egyébként jómagam nem tartozok!) bukni fogunk. A stílusod, a szóhasználatod pedig egyenesen elbűvölő! Mondd, ez az a maximum, ami kitelik tőled! Vagy van még ennél különb is? De hadd biztassalak, csak így tovább, mert bizonyos pártok színeiben ezzel a stílussal még sokra viheted! Üdv neked! Ne zavarjon, hogy nem vagyunk egy véleményen! Alukálj jól!
Még valami, kedves #16!
Érdekelne engem, hogy a jelenlegi kormányunk ún. "kormányzati eszközökkel" milyen "nép elleni bűncslekményeket" követ el. Lennél szíves felsorolni egy párat közülük, hadd tudjam én is? Nagyon megköszönném a tájékoztatásodat! Mert az soha nem árt senkinek, ha egy kis világosság feldereng az egyébként sötét agytekervényeiben!
Ismételten üdv neked, és jó éjt!
"Érdekelne engem, hogy a jelenlegi kormányunk ún. "kormányzati eszközökkel" milyen "nép elleni bűncslekményeket" követ el. Lennél szíves felsorolni egy párat közülük, hadd tudjam én is?"
Hogyne, kisköcsög. Először is ellopták a magánnyugdíjpéntári befizetéseket. Aztán kiforgatták a trafikosokat, mert kellettek a trafikok a fidernyákoknak, akinek nem jutott, azt földdel kárpótolták. Ángyán Józsi neve mond valamit? Az arcáról leégett a bőr, mert egy becsületes pali. Az összes független intézményt fideszesítették ami csak létezett. Már a NAV meg az alkotmánybíróság a Fidesznek táncol. Most a felsőoktatásba teszik épp a pártkatonákat. Esztergomot rombadöntő figura a BGF-en kancellárkodik. Ezek mind olyan bűncselekmények, amire csak a politikai korrupció ad lehetőséget, akik pedig használják azok kormányzati bűnözők. És ezek csak a nagyobbak. És most takarodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!