Csak szerintem állít az országról és lakóiról giccses és hamis képet a Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren?
Sok külföldinek ez az első találkozása Magyarországgal és borzalmas az a félrevezetés ami ott megy.
Tele van középkorias bódékkal, műépületekkel, amiket seholsem látni az országban vagy 100 éve, olyan "magyar" ételeket árulnak méregdrágán, amiket nem is szoktak enni a helyiek, az egésznek a stílusa a bécsi adventi vásárról van másolva, szóval inkább reprezentálja az osztrák kultúrát, mint a magyart, a vásáron tapasztalható nyüzsgés, bőség nem jellemző Magyarországra, itt nem szoktak forralt bort inni, és sorolhatnám tovább, de a lényeg egyértelmű: Az egész egy túristacsapda és félrevezetés.
Ha már meg akarjuk ismertetni a külföldiekkel az igazi Magyarországot, inkább vigyük el őket Csepelre vagy az Avasra
Magyarország nem Csepel és nem is az Avas. Nem is a Vörösmarty-tér, de a turisták nem azért jönnek ide, hogy okádjanak. Vagy te azért utaznál el (feltételezem, hogy nem utazol sehová), hogy szörnyülködj az ottani körülményeken? Mert én azért megyek nyaralni-telelni-kirándulni, hogy ott jól érezzem magam...
Mellesleg ha szerinted Csepel vagy Avas inkább reprezentálja a magyar kultúrát, akkor nálad más bajok is vannak.
Ez egy provokatív kérdés :))
Trollék szeretnének enni :))
Aki akarja etesse... :DDD
Én szoktam inni forralt bort, különös karácsony környékén vagy olyan szép havas napokon, mint a mai. Akkor ezek szerint én nem magyar, hanem osztrák állampolgár vagyok?!
Erre csak annyit tudok mondani (Eric Cartman-t idézve):
Csá gyíkok, én leléptem...
Volt 1 német ismerősöm aki Magyarországra látogatott és kérdi:Mit panaszkodtok amikor több itt a prémium kategóriás autó, meg új autó mint nálunk?
Tény hogy a magyarok egy igazi "autós nép" és az autó egy szimbólum számunkra de az még nem tükrözi az ország állapotát.
Ez pont olyan mint az argentin sorozatok vagy 1-2 orosz film.A dúsgazdag drogbárókat meg az újdonsült cárokat mutogatják .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!