Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az Iszlám Állam meddig fog...

Az Iszlám Állam meddig fog tudni terjeszkedni?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy a sok bombázás miatt ugyan Irakban védekezésre vannak kényszerülve, de Szíriában újabb területet szereztek most.

Meddig fog ez folytatódni?

Szerintetek őket már nem fogják tudni eltörölni a Föld színéről, és kiterjesztik a hatalmukat egész Szíriára és Irakra, majd tovább, vagy most már leszálló ágban vannak, és hamarosan összeomlik az egész?

2015. jan. 16. 18:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Mert?
2015. jan. 16. 19:32
 12/32 A kérdező kommentje:

Párizs: terrormerénylet, rengeteg muzulmán szélsőséges

London: ugyanaz mint Párizs

Berlin: sok hazatért szélsőséges, a németek már razziát tartottak

Brüsszel: Belgium a legrosszabb, a statisztikák szerint is

Bécs: egy 14 éves kölyök fel akarta robbantani a Westbahnhof-ot, és 2 metrót leállítottak 1 óráig, mert gyanús, tulaj nélküli táskát találtak rajta (bár egyik se volt bomba)

Az IS megfenyegette Franciaországot, az egyik fejes pedig Németországot és Ausztriát.

Ugyan miért is lenne veszélyes? Én sem értem.

2015. jan. 16. 19:37
 13/32 anonim ***** válasza:
54%
Eddig is napi szinten volt baj a bevándorlókkal, csak most épp fel van kapva az egész, és ha valaki elszellenti magát, az is hír lesz.
2015. jan. 16. 19:49
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha Szíriában és Irakban legyőzik őket, ide áramlanak majd. Iszlám szélsőségektől Európa még hosszú évtizedekre nem fog tudni megszabadulni, ha egyáltalán sikerül.
2015. jan. 16. 19:49
 15/32 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell félni ezekben a felsorolt fővárosokban attól, hogy merénylet áldozata leszek vagy más lesz?
2015. jan. 16. 20:02
 16/32 A kérdező kommentje:
Fura, hogy most tényleg fenyegetik Európát, buzdítják az embereket a terrormerényletekre.
2015. jan. 16. 20:02
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Tízmilliós népességről van szó, még annak is nagyobb az esélye hogy balesetet szenvedsz.
2015. jan. 16. 20:07
 18/32 A kérdező kommentje:

Tízmillió?

Bécs-Párizs kb 2 milliós, a többit nem tudom.

Csak ha bomba van, több százan meghalhatnak, pláne metrón.

2015. jan. 16. 20:12
 19/32 anonim ***** válasza:
79%
Add már össze a fővárosok lakosságát, ha már az egész miatt aggódsz. Úristen. Na jó, inkább ülj otthon, nehogy felrobbantsanak.
2015. jan. 16. 20:36
 20/32 A kérdező kommentje:
de én külön-külön vagyok kíváncsi, nem egybe.
2015. jan. 16. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!