A franciáknak miért nincs annyi eszük, hogy ezt a Charlie Hebdo szennylapot beszüntetik?
Szerinted engedni kellene a vallási fanatikusok terrorjának?
Én meg azt látom provokálásnak, hogy az ostoba vallásukat akarják mindenki torkán lenyomni, ha pedig ez valakinek nem tetszik, azt megölik.
Ha megszűnne a lap, felbátorodnának a szélsőségesek, mert ez azt igazolná, hogy lehet eredményt elérni terrortámadásokkal.
Ezèrt nem szüntetik meg.
Nézzétek már meg, hogy milyen Rajzokat jelentetett meg ez a szennylap!!! Azt olvastam, hogy már évek óta probléma volt ez, többször is szóltak érte a szerkesztőségnek a sértett muszlimok. De a szerkesztőség le se szarta őket. Szerintem az újság szerkesztői a felelősek a 16 újságíró haláláért.
Nem a cikkeikkel volt a probléma, hanem az illusztrációkkal. Ennek a helyzetnek semmi köze szerintem a sajtószabadság kérdéséhez!
ÉN egyetértek a Pápa véleményével: "Ha valaki szidja az anyámat, az számítson rá, hogy pofon vágom."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!