A franciáknak miért nincs annyi eszük, hogy ezt a Charlie Hebdo szennylapot beszüntetik?
Le fogtok pontozni, de nem nagyonérdekel, szerintem hyesen tették a muszlimok hogy adtak egy pofont a szerkesztőknek. Mert igenis ne gúnyolja ki a hitüket, ne gúnyolja ilyen ízléstelenül azt, aki másnak szent. Már többször "kérték" őket hogy fejezzék ezt be, megérdemelték. És elég undorítónak tartom, hoy ezek után lehoztak még egy hasonló számot, már így is feszegették a húrt.
a világnak közel a negyede iszlám, és a charlie hebdo miatt egész nyugatra ki lesznek akadva. Nem épp azt kellene sugallnunk, hogy csak a terrort ítéljük el? Mert hiába mondják ezt a politikusok, charlie hebdo nem támasztja alá, sem az, hogy a következő számát 5 millióan megveszik.
Nem szüntetik be, hiszen most megy csak az üzlet. Tudod van, aki úgy gondolkodik, hogy az üzleti meg az anyagi érdeket az emberélet fölé helyezi. Ebben az újságban egyedül a papír az érték, meg a nyomdafesték. Kár, hogy ilyenre pazarolják.
11-es: franciákat írsz, pedig ezt az újságot nem franciák üzemeltetik. Franciául beszélnek, de nem franciák.
# 31/32 Időpont ma 17:16
Budapesti bombázás 2.0??? Véletlenül nem Kassára gondoltál...?
Olvassatok el az 579-ik posztot az ujsag karikaturistainak reakcioja a tortenetekre. A sok idiota charliezonak
Jordániában, Egyiptomban, meg más országban is fellázadtak ez ellen a szennylap ellen.
Szerintem nem kéne hergelni az átlag hívőket (a keresztényeket sem) ilyen gusztustalan karikatúrákkal, mert ezzel csak azt érik el, hogy az átlag muszlim is az IS-t kezdi el majd támogatni.
Mire jó ez Franciaországnak? Pont nekik, akik tele vannak muzulmán bevándorlókkal, és Marseille úgy néz ki, mint egy jobb afrikai város?
Én örülök muszlimként hogy az európaiak többsége nem muszlim. Nem nekik találták ki, egyébként sem. Többségük másokra nem is erölteti, az a terroristák "dolga".
Számomra az a LOL, hogy vallástalanok is ide írnak akik nem bírják felmérni, hogy mások vallását gyalázni nem vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!