Miért megy valakinek ennyire az agyára az iszlám?
Van egy faszi, aki Ausztriában született, kapcsolatba lépett ilyen szélsőségesekkel, 4 évet ült emiatt börtönben, majd amikor kiengedték, meglépett Egyiptomba, és most Európát fenyegeti terrorcselekményekkel, meg "öljük meg a hitetleneket".
A muzulmánok sem akarják ezt, nem hogy az európaiak...
Az a 2 osztrák buta p...csa is kiment harcolni az IS mellé, egyikük már (hála Istennek) meghalt. (nem provokálásnak szánom)
Miért száll valakinek a fejébe ennyire a vallás? Mi baja van ezeknek? Semmit sem érnek el vele, a muzulmánok 99,99999%-a NEM támogatja, sőt ők is az IS ellen harcolnak.
Most Európának mégis félni kell.
Mi baja van ezeknek az embereknek?
Az hogy fizetik őket valószínű. Az isis [link]
amerikai szervezet eredetileg szíria ellen képezték ki ezeket az embereket. Azért robbantanak meg provokálnak hogy mennyenek harcolni a nyugatiak keletre vegyenek fegyvert és segítsenek elfoglalni a területeket izraelnek plusz öljék az arabokat. Azért nem értenek vele egyet a muzulmánok mert az elkövetők nem is azok. Fekák meg osztrákok amerikaiak angolok a legtöbb. persze vannak megvett arabok is akik valszeg már nyugaton nevelkedtek.
A lényeg hogy ebből pénzt csinálnak meg így könnyebb civileket ölni mint az amcsi katonáknak ami felkerül a youtube ra így nincs felelősség pedig azok is cia sok meg hasonlók azért profik.
De az átlagember a fővárosban (Közép és Nyugat-Európa) már félti az életét.
Én is félnék a metrórobbantásoktól, túszejtésektől, és nem Magyarországon lakok. (Németo.)
Minden vallás ezt teszi az emberekkel. Kereszténység, iszlám, konteó-hívők, ezósok, ufo hívők, fideszesek, mszp-sek, nácik, komcsik, stb.
A vallásos ember feljogosítva érzi magát bármire a vallásáért. Nem vagyok pszichológus, nem tudom milyen okai vannak, de így van. Persze a többség enyhébb módszereket választ. Az iszlámban annyi a különleges, hogy nem sikerült megreformálni. Az összes többi vallás, amit felsoroltam vagy modern időkben jött létre, vagy átment egy komoly reformáción a modern időkben. Az iszlám még nem, ők még ott tartanak, mint 800 éve. Valahogy nekik kimaradt az egész élet fontossága dolog.
Testvérem és nagynéném meg Bécsben lakik.
Az a hapsi Ausztriát fenyegeti épp.
Selam :)
Bocsass meg nem magyar laptoprol ırok ezert nem lesz mınden szavam helyesen ırva,de igyekszem.En magyarkent egy iszlam orszagban elek,nö vagyok ide jöttem ferjhez es minden rendben van velem,velünk. Ahhoz hogy a kerdesedre valaszoljak azt hiszem maganak az iszlamnak a törtenelmet ıs ısmernı kell: az iszlam hajnalan Mohammed profetat es követöıt üldöztek Mekkaban,mert az akkorı törzsı arab vılagban mekka volt az a hely ahol a KABA allt es all ma ıs es ahova mınden evben ezrek mentek el, a KABA-ban szobrocskak voltak "Istenek" akıkhez zarandokoltak es ez Mekka vıragzasat kereskedelmı monopolıumat ıs jelentette egyben tehat a mekkaı kereskedöknek egyaltalan nem volt erdeke hogy elfogadjak az ıszlamot es Allahot mınt az EGY ISTENT, tehat üldöztek a hıveket,Mohammed es követöı 622-ben elmentek Medınaba ezt hıvjuk Hıdzsra-nak vagyıs kıvonulasnak ınnen szamıtodık a muszlım ıdöszamıtas ıs..kesöbb sem maradtak abba a fenyegetesek es a csaladjukat a vagyonukat fenyegettek tovabbra ıs,kesöbb harcba ıs keveredtek.Most nagyon leegyszerüsıtettem de erted a lenyeget.Nos ıtt jönne a lenyeg: magaban a KORAN-ban vannak aja-k azaz versek amelyek arra hıvjak fel a fıgyelmet hogy harcolnıuk kell Mohammedeknek a hıtetlenek ellen,mert ha nem vedık meg magukat ha nem harcolnak eltıporjak öket.Kesöbb a Badr-i csataban meg ıs ütköztek...Nos amıkröl ırtal a kerdesedben azok az emberek ezeket a bızonyos aja-kat szerıntem kıragadjak az eredetı szövegkörnyezetböl azaz a KORAN verseıt hasznaljak fel,vagyıs atadaptaljak mostanra de hangsulyozom ezek az aja-k az akkorı allapotokra lettek kınyılatkoztatva nem mostanra. Maga a KORAN gyönyörü olvasmany,es ıgen az ıszlam maga a beke vallasa,de ugyanugy ahogy pl vannak skınhead csoportok ıs vagy mas degradalt csoportok ugyanugy az ıszlam hıtü emberek között ıs vannak sajnos eltevelyedettek,akık teljesen felre es atertelmezık a vallası kınyılatkoztatasokat es ök azok akık elkövetık magat a terrorcselekmenyeket amelyeket mınden normalıs epeszü ember muszlım vagy nem muszlım elıtel...de magat az emberı termeszetet nem tudjuk megvaltoztatnı,mı emberek eleg sötet egy lenyek vagyunk,gondolj csak arra akık kısallatokat kınoznak.Hol van ılyen mashol? Meg az allatok ıs különbek az embernel mert egy allat nem öl csak ehsegböl,nem kınoz mas allatokat vagy nem követ el sexualıs aberracıokat es öeg sorolhatnam,ugye? Tehat az emberı leny akı tudattal,aggyal rendelkezık es fel kellene fognıa a cselekedeteı sulyat erre nem kepes. ezek az emberek a sajat elmebeteg vagyaıkat követık es nem az ıszlam tanaıt,ha azt követnek ılyen eszükbe sem jutna hıdd el nekem. Nagyon sokat lehetne erröl beszelnı vagy ırnı,de ugyanıgy a masık tema a nöı jogok..Mohammed azt mondta az a legjobb közületek akı a legjobban banık a felesegevel es a csaladjaval..megıs hany olyan eset van plane az arab vılagban ahol ennek ellenkezöjeröl hallunk? Mınden nap olvasnı kell a KORAN-t es ertelmeznı,ertö fıgyelemmel es ıgy fokozatosan kınyılık a szıvünk es az elmenk es terelödünk a helyes utra. A lelkünk amugy ıs megmondja mı a helyes es mı nem, az mar masık kerdes hallgatunk e a szavara? kellene hallgatnunk.remelem kıcsıt segıtettem ezzel a kısregennyel de nem tudtam rövıdebben megfogalmaznı szep naot neked :)
Azért megy az agyukra, mert unatkoznak és nem találják a helyüket, nem boldogok abban a közegben, ahol élnek.
Aztán találkozik a neten egy ilyen faszival, aki haverjává/elvtársává/testvérévé fogadja és elkezd velük bandázni, aztán később kimegy azért a kultúrkörért küzdeni, amelyik befogadta őt, mert úgy érzi, hogy tartozik nekik és ők a jó fejek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!