Van valakinek Iszlám férje? Hogyan zajlik egy imám esküvő? Keresztény vallás ezt nem tíltja, hogy másvallást nem szabad elfogadni?
"Ne legyetek a hitetlenekkel felemás igában, mert mi köze egymáshoz az igazságnak és a gonoszságnak, vagy mi köze van a világosságnak a sötétséghez?" - 2Kor 6,14
Azért valljuk be, hogy az iszlám vallás Jézust nem fogadja el még Isten Fiának sem. Tehát éppen a keresztény hit alapját, magját tagadja meg.
1Kor 7,14 nem jogosít fel, hogy egy más vallásúhoz tartozóval kössünk házasságot! Ugyanis milyen lehet az, ha két ember két különböző irányba húzza a szekeret?
Már pedig a muzulmánok nem fogadják el Jézust.
Aki pedig nem fogadja el Jézust, az nem keresztény.
Egy igaz kereszténynek pedig fel sem vetődik az a kérdés, hogy házasságot köthet-e egy olyannal, aki tagadja Jézus valódi kilétét...
1. voltam
Az nem iszlam ferj, hanem muszlim!!!!
Amugy hany eves vagy 10?
Mivel esküvőről beszélsz, így feltételezem, hogy még nem vagytok házasok. Vagyis még kiléphetsz a kapcsolatból.
Én nem vagyok előítélettel.
Csak az alapján tudok válaszolni, amit Te leírsz a helyzetedről.
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!