Mit gondoltok erről a franciaországi terrormerényletről?
Én elítélem a gyilkolást. De azért ez a "szatirikus" lap ahogy néztem eléggé keményen rajta volt a gyűlöletkeltésen, a "szabad sajtó" leple alatt.
Véleményem szerint amit ez a lap művel az nagyon durva, mert hozzájárult a Franciaországban meglévő bevándorló-muzulmán és a francia csoportok közötti társadalmi feszültséghez.
Sajtószabadság, de ha sajtóban megjelentetnék egy holokauszt tagadó cikket a fél EU-ban lesittelnének a pics*ba, pedig csak leírtam azt amit gondolok.
Értelmes, jóérzésű ember nem viccel ilyenekkel amikkel ezek vicceltek, vagy is inkább gúnyolódtak, maguknak keresték a bajt. Amúgyse nagyon sajnálnám őket, de amiért főleg nem az az, hogy azzal, hogy nem tudtak leállni (több igen komoly figyelmeztetés ellenére) a halálba vittek magukkal 2 ártatlan rendőrt is...
Nem azt mondom, hogy halált érdemeltek, de valamilyen komoly büntetést mindenképpen.
Na pontosan ez a baj! Hogy bedoltok annak, hogy a karikaturak voltak az okai a tamadasnak. Pedig az csak az URUGY.
A tenyleges ok a nyugati vilagszemlelet EGESZE.
A terroristak olyan tarsadalmat akarnak, amilyent a Koran eloir. Csakhogy ok sem hulyek. Inkabb gyilkolnak zsidokat, szatira-ujsagirokat, amikre a nyugat behunyhatja a szemet: ja, ez nem ellenunk, a mi kereszteny-nyugati eletrendunk ellem van, hanem CSAK a zsidok ellen, CSAK a szatira ellen, CSAK....
Es mire hajlandok leszunk szenbenezni azzal, hogy ez igenis ELLENUNK megy, addigra mar keso lesz, mar megnyertek a haborut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!