Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Charlie EBDO: 60 ezer helyett...

Charlie EBDO: 60 ezer helyett egymillió példányban fogják nyomni! Lesz ezek után Allah-figurázó cikk?

Figyelt kérdés
remélem nem

#ebdo
2015. jan. 8. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

Most nem azért, de honnan jöttök ti, kedves kérdező?

Csak azért kérdezem, mert már más oldalakon is láttam hozzád hasonlókat, akik védik ezeket a gyilkos tetveket.

Ez valami új divathullám vagy mi a tököm?

2015. jan. 8. 18:55
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

Provokáció?! Ja, meg mikor rövid szoknyába megy a kislányod a diszkóba, az is provokáció, s nem kell csodálkozni, ha megerőszakolják, igaz? A Charlie Hebdo egy teljesen közönséges vicclap volt - tudom, tizenéves korom óta forgattam pár képregényt (enyhébbet és durvábbat is), s láttam nekik is pár kockájukat: semmi extrém nem volt bennük. De ha valaki szerint az ő karikatúrájuk provokáció, akkor nem tudom mit szól ezekhez:

South Park

Family Guy

Beavis and Butthead

Borat

Hungarikum

Fábry Show

Móricka

...s most csak néhány itthon is ismertebb példát hoztam. Gondolom ők is "libsi provokátorok" akiknek le kéne állni...

2015. jan. 9. 00:54
 13/14 anonim ***** válasza:
47%

hülyék lennének leállni, meg kell lovagolni a dolgot, ameddig mindenki olyan mélyen együttérző. hidd el, mind az 1millió példány elkel, mert a sok ember már azért is megveszi, mert ő milyen mélyen a részvétét nyilvánítja, és ő milyen toleráns stb...:D igazán jó üzlet lesz ez a lapnak. majd a végén a nagy érdeklődésre való tekintettel a következő szám már 10 milliós példányszámú lesz...kicsit undorító, de az a sokmillió birkaember, akinek nincs önálló értékrendje, azoknál nagyon hatásos.

Je Suis Charlie jelmondatnak is csak ennyi lett végül a hatása...van 1 nagyon kis réteg, akik komolyan veszik, és tényleg szolidaritásukat fejezik ki, ezeknek minden tiszteletem, de a legtöbb ember csak ilyen ájszbákitcselendzs szindrómában szenved, hogy "nem tudom, mire is mondják ezt, de mindenki ezzel a mondattal szelfizik, akkor tolok egyet én is, hogy menő legyek", majd mikor utánaolvas, akkor megveszi az 1 millió CE lap egyikét(akárhogy is jusson hozzá), és arról is lő egy képet, hogy ő milyen együttérző...:D

társadalom mocska :D

2015. jan. 9. 12:37
 14/14 anonim ***** válasza:
közben igazam lett, nem is elég az 1 millió, rögtön 3 milliós példányszámban jelent meg...
2015. jan. 14. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!