Mi a véleményetek a párizsi merényletről?
Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 03:39
51/76 anonim válasza:
Conchitát bár undorítónak tartom, de azért ne hasonlítsuk már össze egy vallás gúnyólásával...Se a South Parkosat se, ahol egyrészt nem ábrázolták Mohamedet, másrészt az egész epizód messze állt a gúnyos hangvételtől.
A vallás egy olyan dolog amit nem szabad gúnyolni, kész. Mondom ezt nem vallásosként.
52/76 anonim válasza:
Nem tudok franciául, csak képeket láttam, nekem ez pont elég:
Ezért már önmagában megérdemelték, és ez csak egy, milyen lehet a többi... Ilyet csak beteg, szar ember csinál...
53/76 anonim válasza:
54/76 anonim válasza:
Értelmes ember meg különtudja választani a szólásszabadságot a sértegetéstől. A nem értelmes meg a szólásszabadsággal takarózik, miközben sérteget.
55/76 anonim válasza:
Akkor ábrázolt, kiment a fejemből ez a rész, de azért remélem érzed a különbséget a South Park féle ábrázolás, meg a francia féle ábrázolás között...
56/76 anonim válasza:
Latom, elotted ismeretlen fogalom a karikatura, szatira.
57/76 anonim válasza:
58/76 anonim válasza:
Nem ismeretlen, csak ez olyan fajta karikatúra volt, ami hosszú ideje, szándékosan tömegeket inzultált vallási kérdésben.
De te is a hülyék közé tartozol, szia.
59/76 anonim válasza:
Medvejelmezben, amiből később mikulás bújt ki, úgy látom neked ment ki a fejedből de látom továbbra sem érzed a különbséget a kettő között... befejeztem, pont.
60/76 anonim válasza:
Jezust is abrazoltak, meg egy sor mast is. Ha szerinted erre az a megfelelo valasz hogy megolunk embereket akkor koltozz el a kozel-keletre, ott ez normalis. Ez meg mindig Europa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!