Miért megy annyi bevándorló Nyugat-Európába?
Nyilván vágynak a jólétre, meg a szép városokra, de miért nem a saját primitív országukat teszik inkább rendbe, ahelyett, hogy lehúznák a nyugati országok színvonalát minden tekintetben?
Ami nyugaton kiépült, az nem a véletlen műve, hanem az ott élt emberek eredménye, és nem vagyok biztos, hogy ha abba a sikeres rendszerbe importálunk primitív országokból embereket, akkor jót teszünk annak az eredetileg sikeres rendszernek.
Akkor menj te dolhozni Magyarországon nyugati multikhoz, persze a nyugati bérszínvonal töredékéért, annyiért,h pont meg tudjál élni, ezzel neked gondolom nem is lenne promblémád, mert ugye nem a saját jólléted érdekében dolgozol, hanem azért, h jobb legyen a rendszer.
Egyébként annyira látszik,h nagyon kevés élettapasztalatod van, a nyugati országokat is csak a TV-bôl, maximum vmi nyaralás kapcsán ismered, különben tudnád, h ott is vannak problémák sok mindenben, és ott sem boldog mindenki, mert minden tökéletes,és zökkenõmentes, továbbá erôsen látszik, h a munka világáról sincs semmi fogalmad, ami nem is nagy csoda, ugyanis valószínûleg 14-nél nem lehetsz több....csak akkor légyszíves ne fáraszd az embereket légbôlkapott hülyeségekkel.
Tudom, ez nagy meglepetés lesz, de: nem minden magyar egyforma. És most mondok egy még durvábbat: sokan önmegvalósítani mennek, nem lehúzni.
Te egyébként úgy gondolod, hogy mindenki ott rohadjon el, ahol született?
Mélyen tisztelt kérdezőkém!
Én egy francia-magyar kéttannyelvű gimnáziumban folytatok tanulmányokat, ez a megye egy igencsak kiemelkedő iskolája. Minden tantárgyat francia nyelven oktatnak, hogy a szükséges szaktudást megszerezzük, aki pedig igényt tart rá, az a cserekapcsolatok révén egy(vagy több)félévet is kint tölthet Franciaországban tanulással.
Nyugat-Magyarországon nőttem fel, 'nyugatias' körülmények között, a szüleim is igyekeztek nekem mindent megadni- morális értelemben MINDENt megkaptam, amit csak átadhattak Nekem. Innovatív, befogadó vagyok, motivált- hiszen a végső célom, hogy Nyugat-Európában ( esetleg Ausztráliában) élhessek, olyan pozíciót érhessek el a munkámmal, amely a lehető legmagasabb, emellett pedig EMBER maradjak- mert tudom, mi folyik ma Magyarországon, ahol ha a lakosság megtanulna gondolkodni( itt a vérnarancsokra gondolok...), illetve végre bedőlne a korrupt hatalom, hova is juthatnánk...TUDOM, milyen körülmények uralkodnak Kelet-Magyarországon(ez már a nyugati irányban is érezhető ám), tudok a szegény gyermekekről, akik nem ritkán éheznek ám, az öregekről, akik segítségre szorulnak, és a brutális munkanélküliségről- ha meg is kaparintasz egy jó állást SZORGALOMMAL, SZAKTUDÁSSAL ÉS ALÁZATTAL, akkor is jó esély van rá, hogy egy narancsos széllel betolt rokont csücsültetnek a helyedre- igencsak általános jelenség lett ez napjainkban sajnos....
Namármost, ha Te ezek után képes vagy Engem lep.arsztozni, mikor Én dolgozni és a társadalmat is építeni, megismerni mennék Nyugatra (mint említettem, elsősorban Fro.-ba), akkor elmondanám, hogy ilyen hozzáállással Téged semelyik országban nem fogadnának szívesen(max a Föld alatt vár Téged a hely, dilettáns barátom...). Ne aggódj, nem fogok a Champs-Elysées-n jurtát verni.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy ne akarjak beilleszkedni a társadalomba, mert nem segílykén élősködni megyek, hanem azért, hogy a munkámmal segíthessem az embereket, és ezért megkapjam a maximális bért- de ha Te szerzel nekem egyetem után egy fix, biztos, fejlődőképes állást, és elintézed, hogy a befizetett adómból ne a Lézer família építgesse a csecsemők nevén 100 millióra becsült értékű villáikat, meg Viktátor a stadionpalotáit, akkor állok elébe:D
Egyébként kérlek, drága Kérdező, ha ennyire biztos, illetve tájékozott vagy a nyugat-európai populációba beilleszkedni vágyó magyar honfitársak visszamaradottságáról, kérlek Téged, oszd meg velünk:
~A végzettségedet:
-diplomáid,
-nyelvvizsgáid,
-prezentációid,
-projecteid,
-kutatásaid,
-publikációid
Aztán majd meghallgatlak, szerinted miért műveletlenebb az az ember, aki a Nyugatra való emigráció mellett dönt. Na?:D
"#5 Magyar vagyok."
Annyira vagy te "magyar" mint kretyó "genetikus" ákos például!
Nem tetszik a multitusz? Az pedig így néz ki amit leírtál a felvezetődben! :D
"#16 Ezek szerint a kivándorló magyarok nem utálják a melegeket, zsidókat, cigányokat, és nem viszik magukkal a hülye berögződéseiket?"
Az biztos, hogy te vitted a hülye berögződéseidet szerencsétlen mert szerinted mindenki csak a szegény kedvenceidet bántja. :)
Suttyó libber.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!