Miért megy annyi bevándorló Nyugat-Európába?
Nyilván vágynak a jólétre, meg a szép városokra, de miért nem a saját primitív országukat teszik inkább rendbe, ahelyett, hogy lehúznák a nyugati országok színvonalát minden tekintetben?
Ami nyugaton kiépült, az nem a véletlen műve, hanem az ott élt emberek eredménye, és nem vagyok biztos, hogy ha abba a sikeres rendszerbe importálunk primitív országokból embereket, akkor jót teszünk annak az eredetileg sikeres rendszernek.
Én nem értem kérdező, hogy mi bajod van.
Az afrikaiak, az arabok és a kelet-európaiak is a jólétért és a biztonságért mennek Nyugat-Európába.
Az itt válaszolók sorban adják meg neked ugyanezt a választ vagy 8-szor, de te még kilencedszerre is felteszed azt a kérdés, hogy de miért mennek oda?
Nem bírod felfogni vagy mi a baj?
# 20/20 Időpont ma 12:22
Ez alapján vagy hülye vagy, vagy troll (a legoptimistább verzió, hogy kb. 10 éves vagy).
Drága válaszolótársaim! Hagyjuk ezt az embert a saját mocskában, semmi értelme több bitet vesztegetni rá. Köszönöm.
"#21 Eddig abban a hitben voltam, hogy azért mennek oda, hogy jobbá tegyék a rendszert."
De ez egy baromság.
Minek menjek bárhova is jobbá tenni a rendszert?
A németek sem azért élnek Németországban és a franciák sem azért élnek Franciaországban, hogy jobbá tegyék az országukat, hanem elsősorban maguknak akarnak jó életet a törvények adta lehetőségek keretein belül (nálunk ez hiányzik). De
Ha minden ember úgy gondolkodik, hogy jó életet akar magának, szép házzal, szép autóval, boldog feleséggel és gyerekekkel, akkor lesz ezeknek a részeknek az összességéből egy jól működő ország.
Hitler mondott olyat a szlávokra, hogy szorgalmas népség, odateszik magukat, ha dolgozni kell, de önszerveződni, önállóan államot alkotni nem tudnak, mert túl primitívek hozzá és mindig az lesz a vége, hogy tönkreteszik magukat.
Én pont ugyan ezt érzem jelenleg Magyarországgal kapcsolatban.
Nem fogják átvenni a nyugati országok a magyar kultúrát.
A magyar emberek, akik elkerülnek innen oda, sokkal inkább átveszik a nyugati gondolkodásmódot, mint fordítva. Amint kikerül az ember a fojtogató, magyarországi légkörből és bekerül egy nyugatias, szabad közegbe, az annyira jól esik és tetszik neki, hogy szívesen leveti az addigi kultúráját és felveszi helyette a másikat.
Nekem vannak rokonaim, akik ugyan így tettek és náluk is ezt a tendenciát lehet megfigyelni. Szóval emiatt nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!