Mitől jobb a világ két legnagyobb agresszora (USA, Izrael), mint Oroszország?
Az USA és az emberi jogok? Nem értem, miről beszéltek :D
Épp most derült ki, hogy a CIA börtöneiben az emberi jogokat semmibe vevő kegyetlenkedéssel vallatják a foglyokat. Kiverik a fogukat az embereknek, beöntést alkalmaznak nekik, kihúzzák a körmüket, vízben áztatják őket napokig, ütik-verik az embereket, és még sorolhatnám a pszichológiai-fizikai kínzások arzenálját, amelyet amerikai katonák és CIA ügynökök végeznek a hadifoglyokkal. Ezek ugyanazok a módszerek, ahogy az ÁVÓ vallatta a magyarokat az 50-es években!
Nem akarom az oroszokat sem menteni. Én inkább azt mondom, hogy egy kutya mind a kettő. Nyilván jobb az USA-ban élni, mert magasabb az életszínvonal stb. De ha Magyarország szempontjából nézzük, akkor mindkettő egy nagyhatalom, amely csak a saját érdekeit, hatalmi pozícióját nézi, és ha valamelyik állam ennek az útjában áll, mindkét nagyhatalom ugyanolyan brutálisan, az emberi jogokat semmibe véve tiporja el az akadályt maga előtt. Tehát egy kutya mind a kettő.
Georgios
mar megint jon a fanatikus Izrael-gyuloletevel, es szokas szerint kiforgatja a valosagot.
Tenyleg vannak kulon vallasos vagy nemzetisegi ovodak , iskolak Izraelben. Nehany csak, es az a celjuk, hogy aki akar, az oda jarhat, mert ott mas a tamanyag es a tanitas nyelve. Az arab iskolakban arabul tanitanak, es a tortenelem anyaganak az arab tortenelem all a kozeppontjaban, az irodalom is arab myelvu es kozpontu. A Korant tanitjak, nem az Otestamentumot.
Ugyanez a helyzet a kulonbozo iranyzatu zsido vallasos iskolakban is.
A legtobb intezmeny azonban vegyes. Jarnak ida zsidok, arabok, keresztenyek.
Jelzem itthon is vannak kulonbozo vallasos iskolak.
Az oroszok ne kritizálják az USA-t mikor a saját népüket sanyargatják.Oligarcharendszer uralkodik.A vezető réteg dőzsöl,a nép pedig éhezik.
Az USA sem ártatlan bárány,de sokkal igazságosabb része a világnak.
#62%-osnak:
Nem láttad, hogy a kérdésben nem csak Izraelt szidtam, hanem az USA-t is ?
Eddig egyetlen kérdésben szidtam Izraelt, ez a második, amiben Izraelt ismét pellengérre állítom. De Izrael mellett most az USA-t is ugyanúgy szidtam, szal zsidóellenességgel vádolnod nevetséges, paranoiádat mutatja ez.
Küldhetek, sőt küldök cikkeket az intézményesített izraeli rasszizmusról:
A héber nyelvű írás meg arról szól, hogy az önkormányzat tiltotta meg a vegyes óvodákat, és nem a rabbik vagy a keményvonalas cionisták.
Kerdezo,
megint kiforgatas. Egy szoval sem vadoltalak zsido-ellenesseggel (arra mindig tudatosan ugyelsz), hanem Izrael-ellenesseggel.
Az USAban is rengeteg rossz van,ezt nem mondom.
De mondjuk nem olyan mértékben,mint az oroszoknál.
Természetesen Nyugat-Európa és Ausztrália a legfejlettebb társadalmilag.
Az a baj,hogy az USA ban eléggé erősödnek megint a republikánusok a gazdasági válság miatt.
Nagyon szoros választás lesz 2016ban.
Elolvastam az ivrit cikket.
Arrol van szo benne, hogy a Tel-Avivi onkormanyzat kenytelen volt ovodakat nyitni az ILLEGALIS BEVANDORLOK gyereleinek. Vagyis azoknak, akik a hataron atszokve jutottak Izraelbe, sem utleveluk, sem bevandorlasi sem tartozkodasi engedelyuk nincs.
Es az allam azert ennek ellenere ovodakat nyit a szamukra.
Micsoda agresszorok, igazan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!