Mi a véleményetek arról, hogy az USA nyíltan igyekszik lejáratni Magyarországot?
Közvetett internet adóról van szó!
Azaz olyan távközlési kategóriába sorolnák át az internetet hogy a kategóriának megfelelően adózni kellene.
Ja mert hogy ha sávszélesség és nem adatforgalom után kell fizetni akkor ég és föld. Mint hogy itt sem lett volna sokkal magasabb az adó az abszolút 16%nál. Egyszerűen csak kedvezni akartak azoknak akik nem használják sokat a netet.
"Jah. És ott már elég régóta tervezgetik ezt. Nem egyik napról a másikra bukkan elő, úgy hogy az idióta kormány senkivel sem beszél a tervezet készítése előtt.... "
Ez semmit nem változtat a lényegen.
De még mielőtt félreértené valaki én sem vagyok az internet adó mellett és a téma is egészen más nézőpontból jött elő!
Igazából nekem már egy német ismerősöm úgy egy éve is mondta, hogy Magyarországon neonácik masíroznak és Orbán egy fasiszta.
Én akkor röhögtem rajta, de most már kicsit máshogy áll a szám, de még mindig nem masírozik senki az utcákon.
Nincs is törvényesen Magyarország.
"Ja mert hogy ha sávszélesség és nem adatforgalom után kell fizetni akkor ég és föld."
Igen, az bizony ég és föld.
Irdatlan nagy különbséget jelent, hogy egyszer fizetsz-e ki egy díjat (ami így is kevesebb, mint nálunk), vagy folyamatosan minél többet használod, annál többet fizetsz.
"Obama éppen a napokban jelentette be hogy tervezi az internet adó bevezetését! :DDDDD "
Obama nem mondott ilyet, már megint hazudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!