Van esély arra hogy az iszlám terroristák elfoglalják Magyarországot?
Építs gyors egy atombunkert és költözz le.
Majd szólunk, ha már elmúlt a vész és kijöhetsz.
megnyugodhatsz mert a terroristák nem foglalnak országokat.
az a céljuk hogy megfélemlítsék és pusztítsák a lakosságot öngyilkos merényletekkel,így próbálván nyomást gyakorolni az adott ország kormányára ill. külpolitikájára.
ülsz a buszon és egyszercsak robban a bomba.
kíváncsi vagyok kérdező hogy hol olvastál területszerzési szándékról,linkelhetnél egyet.
Az ISIS térnyerése az iszlám világot érinti!
Nem csodálom, amiért létrejött!
Nekünk nincs félni valónk!
Igen erről én is hallottam, először is ne úgy képzeld el az Iszlám Államot, mint egy világhatalmat... ez egy terrorsita szervezet, ami a közelkeleten okoz problémákat, természetesen törökország is veszélben van de nem a területi egysége, hanem a határ közelében élő civilek. Az ISz nem tudna elfoglalni semmilyen komolyabb területet Irakban és Sziriában vannak jelen csupán, Sziriában a polgárháborúban edződő dzsihádisták és az Irakban elynomott szunnita szélsőséges arabok tartoznak bele, magukban szerintem volna erejük megszálni Irakot, de tovább nem , egyszerüen sem Sziriát sem Törökországot, vagy Iránt sem, hát még európai országokat... most mondhatja valaki , hogy a magyaroknak a hadereje 0, de itt nemzetközi összefogás van igy az esély 0.0001 %, hogy eggyáltalán Törökországot is komolyabban fenyegetné. Igy Irakot sem mivel rengeteg ország segiti. És fontos hogy ezek SZÉLSŐSÉGESEK, az arab államok is elutasitják ezt a fajta terrorizmust szal az esély 0.0000000000....001 %
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!