Milyen következményei lehetnek Magyarországra nézve, hogy a hibás orbáni politika miatt egyre jobban elszigetelődik a világban?
Igaza van, valóban diktátor, csak itthon ezt nem merik látni az emberek. Kevés kivétel van.
Nagyon-nagyon súlyos követekezményei lehetek, amelyek leírása és kifejtése meghaladja ennek a kérdésnek a megválaszolhatósági lehetőségeit itt.
Már nem sok van nekik hátra, ahogy elnézem.
Hogy mi lesz utánuk? Nem hiszem, hogy jobb lenne.
Vagy a liberális söpredék fog jönni vagy a Jobbik.
Ezek ugyanúgy nem sejtetnek szép reményeket, mint a mostaniak.
Mivel nincs kormányképes ellenzék sem,igy nagyon érdekes helyzet is előállhat.Nagykoalíció is jöhet,de ha ez így megy tovább,akkor a 2/3 ellenére sem tudnak kormányon maradni már sokáig,ami azért nagy szégyen lenne.
Ezt okozza,ha kevesen mennek el szavazni,ez nem igazi széles bázisú kormányzás,csak egy klikk alkotja.
Orbánt csak elszigetelni lehet?
Nem fog elszigetelődni, csak azoktól akiket szintén elszigeteltek!
Nem vagyok Orbanista, nem is szavaztam rá, sőt egyre jobban ellene vagyok, (bár kezdetben bizakodtam) annak amit EZ a mocskos EU és USA velünk tesz!
-ahogy bánik velünk- Hát nagyon nem tetszik!
Oké,értem,de miért csak velünk? Erre nem gondolsz,hogy valami nincs rendben.
Miért megint mi vagyunk a probléma? Nem mi,hanem valaki?
"Miért megint mi vagyunk a probléma?"
Talán Gyurcsány kottájából játszanak.
Ne röhögtess...MC Cain,és Gyurcsány.
Az egyik kőkemény jobbos,a másik magam sem tudom kicsoda miféle ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!