Brüsszelben idén se lesz karácsony?
A francia Figaro című lap szerint arról van szó, hogy 2012.-ben nem egy valódi, erdőből hozott fát állítottak fel a Grande-Place-on, hanem egy fémvázas, kivilágított akármit, és ezellen iszlám-ellenes tüntetések voltak.
Ugyanakkor Brüsszel polgármestere kijelentette, hogy a következő években visszatérnek a természetes fenyőfához, és amint írtam, múlt hét csütörtökjén meg is érkezett a fa Lettországból. (Ott a link is a hozzászólásomban.)
"tegnap 12:56"
A kérdés nem neked szólt hanem azoknak a lepontozó hülye gyerekeknek akik szerint nem volt.
Tudom, hogy nem nekem címezted a kérdész, kedves Rubicon, csak a meddő vitának szerettem volna végetvetni a magyarázattal. Egyébként legtöbbször azok nyomogatják a piros kezeket, akiknak nincs más érvük, vagy fogalmuk sincs a válaszról.
Legyen meg az örömük...
Egyébként tetszik a nicked, miről jutott eszedbe? Caesarról, vagy a "kockáról"? (Alea iacta est?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!