Brüsszelben tejbe vajban fürdenek a rendőrök? (video)
2012. dec. 1. 10:08
1/7 anonim válasza:
Ezért a béna szóviccért kiírtál egy kérdést?
2/7 anonim válasza:
Mi a franc van Brüsszelben?
Pedig ezek nem bevándorlók, úgy látom.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem, érdekel az is, hogy ki mit gondol róla. Azért nem írtam a kérdéshez hozzá a saját véleményemet.
Nem kifejezetten volt ez a hét vezető hírei között a magyar sajtóban, pedig elég fontosnak tartom.
2012. dec. 1. 10:19
4/7 A kérdező kommentje:
Német, holland stb gazdák.
2012. dec. 1. 10:19
5/7 anonim válasza:
Szerintem vízben szoktak fürdeni, csak most tejjel locsolták le őket.A vaj meg nem tudom,hogy jön ide,azt nem láttam.
Volt róla szó a híradóban, és nem értem miért lenne nekünk ez annyira fontos,hogy többet beszéljenek róla, éppen elég volt amit elmondtak.
6/7 anonim válasza:
Ha ezt itt csinálnák menne az egybitesek szokásos hőzöngösége, meg a "Zaggyákinkábbarászorulóknak" duma!
7/7 anonim válasza:
"Tejben-vajban", te szerencsétlen! Szóvicceknél a pontosság elengedhetetlen.
Ha a locsolkodás okával nem is feltétlenül értek egyet, a brüsszeli gazdák tökössége és kreativitása tiszteletet érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!