Mi a franc történt Brüsszelben?
A hétvégén meglátogattam a belga fővárost pár barátommal.
Hihetetlen látvány fogadott.
Köpni , nyelni nem tudtam ,az egész város okádék.Ez minden csak nem európai város.
Tele van kendős asszonyokkal ,de értitek, Isztambulban nem láttam ennyit , ezek nem olyanok , mint a törökök.
Több volt a kendős asszony meg lány , mint a nem kendős.
Először kérdeztem is ,az egyiket belgát , hogy "miért hoztak be egy gettóba minket" és azt mondták , hogy ez a belváros.
Éjszaka nem is voltunk kint sokat ,a portás is figyelmeztetett , hogy nem biztonságos kint , nőknek meg főleg.
A belga vezetők valamit nagyon eltoltak.
Nőként amikor meglátok ilyen kendős asszonyt akkor olyan rossz érzésem van.
Úgy érzem meghódítsák ezt a kontinenst.
"Meghódítsák"? Értem én, hogy rettegtél a gonosz turbánosoktól, de az, hogy ki milyen szövettel fedi a testének melyik részét még igazán nem gyarmatosítás, csak a hozzád hasonló tudatlan marhák szerint.
Az meg, hogy Brüsszel mint város okádék sosem volt vitatéma, a legrondább főváros a civilizált Európában, mindig is az volt.
Na jó , talán kicsit túloztam ,de tényleg nagyon sok kendős nőt láttam bebugyolálva.
Néha annyira sajnálom őket , hogy így elvannak nyomva.
Ki kellene állniuk a jogaikért , de félnek a férfi terrorjától.
A turbánosak meg veszélyesek ,persze , hogy megijedtem tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!