Mi a franc történt Brüsszelben?
A hétvégén meglátogattam a belga fővárost pár barátommal.
Hihetetlen látvány fogadott.
Köpni , nyelni nem tudtam ,az egész város okádék.Ez minden csak nem európai város.
Tele van kendős asszonyokkal ,de értitek, Isztambulban nem láttam ennyit , ezek nem olyanok , mint a törökök.
Több volt a kendős asszony meg lány , mint a nem kendős.
Először kérdeztem is ,az egyiket belgát , hogy "miért hoztak be egy gettóba minket" és azt mondták , hogy ez a belváros.
Éjszaka nem is voltunk kint sokat ,a portás is figyelmeztetett , hogy nem biztonságos kint , nőknek meg főleg.
A belga vezetők valamit nagyon eltoltak.
Nőként amikor meglátok ilyen kendős asszonyt akkor olyan rossz érzésem van.
Úgy érzem meghódítsák ezt a kontinenst.
Én nem jártam még Brüsszelben, de az ismerőseim, akik igen, ők is hasonlókról számoltak be.
Az angol wikipedia szerint is Brüsszel lakosságának 26%-a muszlim, pedig nem valószínű, hogy azt a kurucinfosok vagy nácik szerkesztik.
Azért zavar mert ez Európa.
Az ilyen elnyomás amit a vallásuk hoz magukkal annak nincs helye Európában.
Aki idejön az viselkedjen úgy , ahogy mi.
A kormányoknak be kellene tiltani a vallási fejkendőt.
"Brüsszel mint város okádék sosem volt vitatéma"
Budapest egyes részei szerintem írtózatosak.
[link] Ott legalább normális épületek vannak nem mint Magyarországon ahol műemléki védelem alatt áll egy kétszáz éves omladozó ház meg egy "szociális lakásként" funkcionáló kastély.
"Ha nem tetszik, akkor maradj otthon, a fajtád között, és gubózz be, más nemzetek megismerése nem neked való. Nyitottan kell szemlélni a világot, nem így meg úgy jajveszékelni."
Az önmagában nem baj, ha valaki liberális, elfogad más kultúrákat. A probléma az, hogy ez az afrikai bevándorlók jelentős részére nem igaz. Példa:
A kínaiakra, vietnamiakra közel sincs ennyi panasz, pedig az is egy nagyon más kultúra. Ezért vannak Európában sokan a liberális, ellenőrizetlen migrációs politika ellen, a kérdés is erre célzott szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!