Hogyan lehetne Kínát is rákényszeríteni, hogy betartsa végre az Oroszország elleni gazdasági szankciókat?
Figyelt kérdés
Erővel, bárhogyan, de szükség lenne rá! Esetleg az USA hadserege egy kisebb kínai szigetet ideiglenesen függetleníthetne, mintegy zálogként. És Kína visszakaphatná, ha már nem kedvez Oroszországnak.2014. nov. 30. 12:41
11/80 A kérdező kommentje:
Oroszország és Ukrajna engem jobban érdekel, mert azok Európában vannak. A demokrácia valóban csak a fehér ember luxusa, ha megnézzük a földgömböt. De akkor hadd kapják meg a keleti szlávok is azt a demokráciát végre.
2014. nov. 30. 13:10
12/80 anonim válasza:
Ukrajnában konkrétan demokrácia volt, amíg meg nem puccsolták Janukovicsot, az nem zavar?
13/80 A kérdező kommentje:
Talán az arany fürdőszoba is közrejátszott?
2014. nov. 30. 13:13
14/80 anonim válasza:
A mostaninak ugyanolyan van.
Egyébként meg ne legyél nevetséges, Pistike és Marika nem tudja megbuktatni a kormányt anélkül, hogy komoly politikai akarat ne lenne mögötte.
15/80 anonim válasza:
Miért is kéne bárkit is ilyesmire kötelezni?
16/80 A kérdező kommentje:
Ukrajnának az a baja, hogy egyszer nyugati, egyszer pedig keleti segget akar nyalni. Talán nem kéne egyiket sem, vagy mindkettőt egyszerre. Nem tudom. ott nagy feszültségek lehetnek a társadalomban, amire én nem látok rá innen.
2014. nov. 30. 13:17
17/80 anonim válasza:
Ott az a baj hogy a nyugati fele nyugatbarát, a keleti meg orosz és most eszkalálódott az addig is érlelődő konfliktus.
Mesterséges, életképtelen tákolmány, ami addig működött míg Moszkvából parancsoltak a Szovjetunióban.
18/80 A kérdező kommentje:
Ukrajnát sajnálom. Csóró ország, szeretne fejlődni, és nem is kötekedett más országokkal. A saját kisebbségeit is rendesen kezelte idáig. Az ott élő magyarok se panaszkodtak, hogy bármiben korlátoznák őket.
2014. nov. 30. 13:24
19/80 anonim válasza:
Ukrajnai vagyok, egyáltalán nem sajnálom. Addig nem kötekedtek a magyarokkal, amíg oroszbarát/semleges kormánya volt. Kár, hogy Putyinnak nem volt akkora mozgástere hogy helyrerakja a sok szarh*zi nyugatukránt. Nem véletlenül tart ott az ország ahol van.
20/80 anonim válasza:
Az Egyesült Államok még Kína diktatúráját is alig meri bírálni.
Tegyük fel, hogy a kínai központi bank hirtelen véget vet az amerikai állampapírok felvásárlásának.
Mi történne akkor az USA gazdaságával?
A tankjaik motorját sem tudnák beindítani, nemhogy a hadi beavatkozásokat finanszírozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!