Az Egyesült Államok szuperhatalom?
".......és minden Amerika-utáló, nem tudom, ti nem tanultatok történelmet?? szerintetek az USA gonosz?"
Igen, az USA a gonosz birodalma. Eleve gonoszok alapították, utána kiirtottak 100 millió indián őslakost és a bölényeket, felélték az erőforrásokat : a hatalmas erdőket és tönkretették a prérit ("porkatlan=Dust Bowl), hogy GMO-s gabonaszemetet. szóját és földimogyorót termesszenek az agyatlan, hájas népüknek.
A kérdezőnek üzenem, hogy a fentiek a többi ország alá helyezik az USA-t.
háháhá, jéézusom:DD és akkor mivan, ha kiirtották az indiánokat?? én is szeretem may meg cooper könyveit, és természetesen az indiánok pártján állok, de tudod, országok így születtek mindig is...
te mit szólnál arra, ha minket utálnának, mert kiirtottuk a kárpát-medencében az avarokat meg a morvákat??
kérdező, az USA sem rosszabb, mint amilyen akármelyik másik szuperhatalom lenne, akármennyire is mást mondanak a tudatlan gyári munkások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!