Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért érzem úgy, hogy az ISIS...

Miért érzem úgy, hogy az ISIS igazából a CIA találmánya?

Figyelt kérdés

Tudom, összeesküvés-elmélet.

Találtam neten csomó angol nyelvű propagandaanyagot, és szinte mindent amerikai szervereken (pl. wordpress.com), konkrétan teljesen rendes leírást, hogy miként lehet könnyen nagy hatóerejű bombákat csinálni.

(még mielőtt akárki gondolná, NEM akarok hozzájuk csatlakozni, csak érdekel a főleg szociológiai háttere ennek a szervezetnek.)

Valamint láttam a legújabb videójukat, ahol 16 túszt fejeznek el (Aki nagyon akarja könnyen megtalálja...) De nekem az az érzésem, mintha egy filmet néznék, ergo megrendezett az egész. Túlságosan profi, filmes technikák.

Szerintem ha akarná, az USA pár nap alatt eltörölné a föld színéről ezt az egész kalifátust. De nekem ezek a légi csapások csak látszat-intézkedések tűnnek. Tudjuk, hogy jó üzlet a háború... pár százezren meghalnak, és?

Szaddám ellen hogy megindultak már, az állittólagos tömegpusztító fegyverek miatt.

Nekem nagyon gyanús ez az egész már.

2014. nov. 23. 13:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
lehet, kicsit elszabadultak a dolgok, kicsúszott az irányítás a CIA kezéből.
2020. jún. 18. 08:49
 12/12 anonim ***** válasza:

"Miért érzem úgy...."

Honnan tudhatnánk MI azt, hogy TE miért érzel valótlanságokat?

2020. jún. 18. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!